Thursday, January 28, 2010

Bilik Air Romantik!


Pagi ni semua orang mandi dlm keadaan romantik ...
Sejak malam tadi lampu bilik air ni rosak....
Eynda & anak2 je guna bilik air kat bilik tido utama ni sebab ada water heater hehe.....
Bilik air satu lagi takde heater....so ta laku la...hubby je konker sorang2....
Ada 8 ketul lilin kecik dlm bilik air buat masa ni....

Jap lagi nak keluar gi cari mentol...
Tak kuasa la nak mandi manda dlm gelap....



** Teringat satu masa dulu tetiba 4am takde letrik....cari2 lilin tinggal yg aromaterapi je 2-3 ketul....bau harum bilik tido sampai pening kepala...ye la aromaterapi 2-3 ketul pastu takde kipas angin or ekon nak bagi udara kan....bau wangi menyegat!

Korang suka pasang lilin aromaterapi tak kat rumah??





24 comments:

Queen said...

hubby suka la...saya tak suka...lebih prefer macam perfume bilik yang spray2 tu jer...

harituh dia pi beli colok aromaterapi tu kat bali..dah bau lain macam satu rumah..dia suka..saya pening kepala...ekekekkeke

klik2 flymas

ComeyBelako said...

suka tapi tak leh. satgi ultraman 3 orang + power puffsorang tu wat experiment tah hapa2 pulak. sibuk plak pakcik bomba nanti. hehehe.

Ena said...

wahhh.. romantiknyer.. mandi berlilin2 bagai yer kak.. en apun pnh camtu.. maser 1 umah problem wiring.. sumer lampu x leh bukak.. hu3x..
suker gak.. tp kene kena ngan situasi la.. lau x.. abis nanti di kerjakan oleh si kakak.. hu3x

Ayu said...

x suka sgt yg lilin tu, ayu prefer yg auto freshner yg set tiap brp minit dia akan sembur tp tu pn kdg2 pening bau nye..;-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xssuka sebab xder...
ape kate sis bagi sebijik tue...
hehehehe...

LiAnA said...

sekali sekala bau wangi ok.. tp kalau dh hari2 rasa pening lak..
kat umah ni guna auto freshner tu jer..sbb hubby ni suka bau fresh or lemon .. bau bunga2 ni dia pening wakaka

misz Lina said...

alahai... romantik mood mandi ye eynda...hehe

sy suke! wangi2 bau teddy tales tu...

adha said...

eynda
kita tak suka lilin aromaterapi tu... kita pakai ambipure yg leh set time tu.. hihii.. tak takut terbakar.. hik3...

** lampu bilik air kat kuates ni da lama tak nyala.. kalau on kelip2 mcm disko.. hahah hb da lama tak dtg suh pajat tukar starter.. so mandi pg pun da kul 7.. da terang tak yah pakai lampu

fatenton said...

sgt suka.. sampai kat ofis pun pasang sekali lilin aromatherapy ni.. bos pun kemaruk sekali..hehe ;D

Nana said...

nana tak bape suke gune lilin aromaterapi tu..pening. kalau nana psg lilin pon pakai lilin ikea tu, tade bau!kat bilik nana pakai ambipure auto fresh tu aje. cume kdg2 nak tukau selera pakai ionizer letak wangian lavender...owhhh best!

tifa said...

suka..kalau tengah membaca tenng aje

ratna said...

ingatkan tak der letrik tadi.

Chik Na said...

chik na suka bau lavender..

Azmiezas said...

Kita pulak suka bau lilin yg wangi..especially lavender..bau wangi jer satu bilik..best..

Fa'e said...

hehehe... kfae ingatkan tadi, eynda nak tunjuk bilik air romantik umah baru...kihkihkih

iNa said...

wah..romantiknya...
hehehhe...

ina suke pasang..tp nabila suka buat main..huhu..

KASIH said...

ada!! angkut di HINODE yang 5 qinggit tu..

m@ said...

kalau time gni mulalah berangan nk duk dlm bath tub:-p
lilin aromaterapi tu kne pandai pilih lah..ade baunya yg x best'
kalau ma prefer lavender..rose...
ade bau kulit kayu manis lah..mcm2...:)
tu yg x masyuk kat hidung kn.

::i.e.r.a:: said...

suka suka suka.. tp hanya suka teddys dream jer.. bau mcm kat kedai jer... :)

TK said...

cam lilin ikea je tu..suka sgt lilin aromatheraphy cam bau kat spa. I colllect candles ni.. Byk beli lilin buat collection je..sayang nak guna.

honeylanz said...

tak. guna pewangi spray aja

dilaOHdila said...

waduh ayunya cahaya lilin ni Nyda
kreatif (ahak)

memang betullah kan tak reti nak madi gelap2 ni
macam tak puas lah pulak

Mia-Ina said...

kte klu xde letrik.pakai lilin jela jwbnya..klu teringat lilin aromateraphy ni...tunggu time after marriage jela...br romantik gi2..hehe :-)

ABH said...

masa baru kawin je pasang...dah lama2 tak pasang dah, jon takut terbakar rumah ehhehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails