Friday, January 1, 2010

Entry Pertama Untuk 2010.

Okeh...punya la nak cari idea utk entry pertama dlm tahun 2010....ada jugak bahan...
Walaupun gambar ntah apa-apa eynda tepek jugak...
Gambar2 ni eynda edit skit & croppedkan...
Sebab amat la buruk gambar yg sebenar hihi...



Fireworks ni nampak dekat je dgn rumah....tapi tak sure kat mana....



Yg ni eynda rasa area Mutiara Damansara....


Tau tak ada 26 keping semua gambar fireworks yg eynda snap...2 keping ni je nampak berjenis skit hehe...sungguh tak reti ambik gambar dlm gelap...

Duduk kat balkoni je sorang2 tengok fireworks tadi...ajak Hannah macam dia takut2 pulak...dok curi2 tengok dari dalam rumah nyorok belakang curtain :-p
Adam pulak dah dibuai mimpi hhmmm....gerak goyang2 cemana pun takmo bangun....biar je la...kot la dia nak tengok fireworks kan....



So Happy New Year utk semua....
Semoga 2010 membawa lebih keceriaan , kebahagian, kestabilan serta apa saje utk kita semua....
Yg lama biarkan dlm buku lama....kita buka buku baru...dlm masa yg sama kita jadikan buku lama sebagai panduan supaya kita lebih bersedia menghadapi hari mendatang....



** Dalam keseronokan tengok fireworks tetiba terasa sayu kerana tahu ada orang yg berduka disaat orang lain bersukaria... :-(











9 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

happy new year sis...

Chenta said...
This comment has been removed by the author.
tifa said...

at least dapat tengok fireworks...kita tak de chance nak sambut new year . Sumer pun dah tidur .Hubby pun x balik lagi :(

honeylanz said...

happy new year eynda. has x tgk fireworks mlm td.. kol 10.30 pm dah tido...penat...

Lady of Leisure said...

wah kira cun la tu kak eynda... lady tgk gak bunga api dari rumah smlm boleh nampak klcc... hehe.. malam tadi punya lah excited ngalahkan bebudak dah..
:D

Adrina Adi said...

terlelap.. ingat nak tunggu jgk. tapi sempat la tgk fireworks dgn ariq.

sLEEping BEauty said...

hppy new yr eyda, intan tak tgk pun fireworks...ZZzzzZZZ
hehe:)

Mia-Ina said...

hepi new year sis....suke tgk blog akak..dgn gambar yg cantik

Syikin said...

yang fireworks yang nampak cam dekat tu rasanya kat sek 7 shah alam... tahun ni mbsa sambut kat IT CITY yang baru tu..kiter lalu jerk...dengan anak kecik2 tinggal harapan ja la nk sambut bagai kan..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails