Thursday, December 31, 2009

Menjelang 2010......



Makan garlic bread cicah mushroom soup minum nescafe white coffee sambil tunggu countdown 2010 dan sambil menunggu hubby pulang dari Kedah....
Pukul 7.30pm tadi sms hubby tanya dia dah sampai Kedah ke?? Pukul 9pm dia reply sms cakap nak balik shah alam dah...sebelum tu singgah makan kat Nasmeer dulu....kedai mamak kat Sungai Petani tu la...
Aikkk cepatnyer sampai Kedah....highway tak sesak ke sempena tahun baru??
Apa-apa pun harap perjalanan pulang yg selamat....
Pandu cermat jiwa selamat...ingatlah orang tersayang....

Sekian....


12 comments:

zailamohamad said...

wah sedapnya garlic bread!!

zarin said...

selamat tahun baru...
btw, cantik gambar atas tu...persis model gitu ;)

Eti Karim said...

Hi Eynda... Salam perkenalan. Selamat Tahun Baru! Garlic bread je for dinner??? Ok hope you don't mind I add you in my blog list.
Do drop by my sales blog ya --- http://lvoelilshoppe.blogspot.com/

LiAnA said...

alamak tertiba terlapar lak tgk garlic bread dgn mushroom sup tu huhu..

illa said...

Insyallah..harap suami kak eynda selamat sampai kt umah yer..

eynda said...

zaila..hehe..kenyang perut...alhamdulillah..

eynda said...

zarin...happy new year...tq...gambar tipu tu...kat luar biasa2 je takde gaya model langsung haha...

eynda said...

Hye Eti..salam perkenalan..kalau kurang selera makan itu pun dah kenyang hihi..thanks yer linkkan blog eynda...nanti eynda linkkan jugak ;-)

eynda said...

Liana...jom makan :-D

eynda said...

illa...thanks dear :-)

tifa said...

sedapnye....happy new year

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semoga selamat segalanya...
amin...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails