Wednesday, January 27, 2010

Delicious-cuppies.blogspot.com.......

Eynda dapat cupcakes FREE!! :-D
Thanks  mimie .... susah2 aje buatkan cuppies utk eynda....
Kenapa dapat free??
Baca di sini .
Eehhh...jangan pulak lepas ni semua takut nak mintak pertolongan dari eynda ye....nanti ingat kalau nak mintak tolong kena bagi apa-apa pulak kat eynda....
Eynda akan tolong apa saje selagi mampu...
Tapi mimie baik hati....eynda pun terkejut masa baca kat blog dia time tu....nak bagi cuppies free kat eynda...sangat terharu tau...so sweet :-)



Ini la cuppies itu....cute kan...
Perisa blueberry creamcheese....yummy....
Cakenyer sangat moist...yg eynda suka cake & icing tak manis terlampau....enjoy bila makan...
Hubby eynda pun cakap sedap berbanding cuppies yg kami beli kat SACC Mall hari tu...hubby eynda bukan pencinta cuppies...so kalau dia boleh telan & puji tu maknanyer sedap betul la tu hehe...
Lepas ni boleh la order kat mimie..nak rasa perisa lain pulak....

Sape2 yg nak order cuppies mimie klik cuppies .
Kat gambar tu pun ada url blog dia....
Kat blog eynda bawah skit pun ada eynda linkkan blog cuppies mimie....




** cuppies tu sudah tinggal 2 bijik :-D

28 comments:

sisdee said...

alahai cutenya..klu syahmi/sarah nmpk ben10 cnfirm suruh order hahahaahahah

eynda nk jawab gak entry yg lepas psl mandi kt wet world..hubby eynda cam hubby kita le..pkr psl air kat situ sbb syahmi n sarah pun kulit sensitif huhuhuhu...

Ena said...

Sgt2 comel cake tu kak eynda..
lau ena dpt kan!.. mesti ena x sampai ati nak makan kak!.. he3x..

superheroes' mom said...

yelah sis, comel cuppies dia kan... wah wah wah bertuah betul kan dapat cuppies free... tido malam pun sure senyum kan :)

BULLET said...

cantik2...nak satu kak...leh x?

KASIH said...

nyum..nyumm...

zarin said...

bestnya dpt cuppies free :)
comel gitu

LiAnA said...

cuppies tu cute cam mimie gak hihi..
sape yg byk mkn cuppies tu.. adakah
a) abang adam b) hannah si rambut perang c) tuan punya blog...tettttt jawapannya ialah .......... :p

TopsyTurvy Mum said...

bertuah badan dpt cuppies free :)

Buat baik dibalas baik..kan?

MAKCIK REHAN said...

kompilasi komen lagi ekk.

Cik Puan Mimie tanak bagi resepi buat kek dan icing ygtak berapa manis kah?

Tumbletots tu, kalau akak sign up, kelas dia hari-hari kah? dr pukul berapa sampai berapa? berapa riban regis fee dan berapa ratus pulak monthly?

Buat kesekian kalinya, Hannah sgt comel, adam sgt kacak. Hannah badan tak montel, tapi pipi dia mcm apam!

Mia-Ina said...

marvellousnya tgk hasil kek tue..rasanya lg umph ye

Softtouch [Hanim] said...

cantikn comellah cuppies tu..untung kak eynda org bg free..haah ade cuppies tu dia punya icing manis sgt tp yg ini ok yer...nnti sy jenguk blog dia.

iNa said...

cutenye...
sedap ya..teringin gak nk try cupppies mimie ni... :)

tifa said...

Sedapnya makan kek

Mr PenyuBiru said...

biasanya kalu kita tolong org dgn ikhlas, mmg akan dapat balasan yg tak disangka².

Azmiezas said...

Mesti sedapkan??..sbb dapat free..

sapa tak syok kan??..kita pun nakk!!

IdzaLia said...

comelnya cupcakes tu.. mesti sedap kan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau i mintak tolong bg sis tom yam je leh???
hehehhee...

Fa'e said...

wah best ar cmni eynda.... looks yummy....

Chik Na said...

comelnya cup cakes yang eynda dapat tu ... teringin lak nak belajar buat cupcakes yg comel cam tu..

TK said...

Alamak lama x mkn cuppies yg sedap. Hari tu buat sendiri x sedap..Bestlah eynda dapat cupcake free...

NeenaAnuar said...

dulu penah gak makan cuppies.. tapi sekali terkena yg tak sedap.. langsung takot nak makan lagi.. tapi since yg mimie nie punyer kak eynda kata sedap.. nanti leh lar neena order yer... hehehe...

anyway... memang cute cuppies free kak eynda tu... :D

ABH said...

bestnye eynda....bertuahhhh badannnn...eynda baik sbb tu org pun baik dgn eynda...

jgn lupe ye...nak sgt jumpa hannah...last nite i dh mimpi pun jumpa hannah...baikkkk je dia dok kat riba i...shahdu sgt!

noradzlina.kamdani said...

wah...rekacipta nyer nmpk halus yek...

zailamohamad said...

Eynda bestnya dapat cupcakes, free lak tu..
Eynda, Zaila ada buat contest kat blog Zaila, sudi2kan join contest & jangan lupa promote kat blog Eynda yg femes ni ya;)
Ops, jangan lupa juga berkunjung ke Subang Parade 27 & 28 Februari ni sebab Zaila sewa booth kat situ jual tudung & kain ela

Lady of Leisure said...

comelnya ada nama lagi

peah @ peps said...

free??..syoknyerrr..

fatenton said...

hye kak eynda..selama ni duk baca je tak pernah komen..
wah bestnye dpt cupcakes free..so cute :)

IxoR@ said...

sangat comel....

mesti rasa comel masa makan cup cakes tu!

;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails