Monday, January 4, 2010

Back To School!!



Selamat mengharungi alam persekolah untuk Adam....
Sudah tahun 3 this year....

Semoga Adam sentiasa terang hati...rajin menimba ilmu....study hard & study smart....
Mama & ayah sentiasa doakan yg terbaik utk Adam...





19 comments:

Cik Emi said...

emi pon ada pic darjah 1 ^_^. hihi.

pic zaman tadika sebok orang nak p skolah pon ada gak.. bawak beg plastik... :P

sisdee said...

hahahhahah..cutenya...

saya pun ada amik gambo syahmi tadi pagi..syahmi siap kata..ala ibu ni asyik amik gambo jek (biasa le ibu over) kekekekek

zailamohamad said...

Waaah, dah masuk tahun 3 ya..mesti Eynda tak risau sangat sebab Adam dah besar & pandai jaga diri dah..kalo baru nak masuk tahun 1 mesti agak berdebar2 juga kan;)

KV said...

dah darjah 3 ea..dah besar pun. Sekejap je rasanya kan.

Some1...somewhere...somehow... said...

Moga Adam jd anak yg cemerlang...



Kak...nk pndh nnt x mo buat clearance ke..? ekkek
berkenan BRITAX...
klau nk let go below rm400 SAYA NAK!!!! ekekeke
klau lebih dari tu akk let go kt public je le..kekeke

Faizah_Haris said...

teringin nak kembali ke sekolahhhh...hehehe cam bes jek....semua baruuu

Just Call Me Bitt said...

gud luck adam! hapy new year kak eynda n fammily

adikmanje@ellyazarmilia said...

waa...encemnya abg adam beruniform...segak...

eynda said...

Emi...bestnyaaaa...nostalgia tu...simpan gambar2 tu elok2 tau :-)

eynda said...

sisdee...sama la macam adam...nampak je mama pegang kamera dia buat muka boring :-p

eynda said...

zaila...ha'ah tak la risau sangat....masuk dlm kelas terus tinggal je, time balik tunggu dia kat tempat biasa macam tahun2 lepas....tapi actually sehari dua ni panik & senak perut gak la sebab anak nak start sekolah balik :-p

eynda said...

KV...iye la kejap je rasa...kekadang terbayang dia tu masa umur cam Hannah...now dah macam anak teruna :-D

eynda said...

wyra....thanks...haaa...nak buat clearance ada gak terpikir...nanti2 yer...apa-apa akak announce kat sini...

eynda said...

Faizah...selalu gak kembali ke sekolah tapi dlm mimpi....yg best tu kalau mimpi mesti time nak ambik exam je mimpi tu ...stress :-D

eynda said...

Bitt...thanks...Happy New Year :-)

eynda said...

adik..hehe...tq :-)

shabiela said...

shematnya abg adam.. moga jd anak yg cemerlang dlm pelajaran.. study moleh deh..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

abg pon doakan...
amin...

Nana said...

nana tolong amin kan ye :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails