Friday, January 1, 2010

1000.




Pagi ni bukak dashboard rasa teruja skit....
Tak sangka entry kedua dalam 2010 adalah entry blog eynda yg ke 1000!!
Banyak rupanyer citer eynda selama setahun berblog hehe....ada yg berilmiah...ada yg merapu je lebih....
Terima kasih buat semua yg rajin baca blog eynda hari2....
Lepas ni kita tengok pulak banyak mana entry eynda boleh buat hihi....


Jom check brape dah entry masing2.... :-D
Uikkss...jangan salah paham...nanti ada pulak yg ingat eynda nak banding2 pulak...
Saje aaa syok2 tengok total entry masing2....

Atleast ada gak bahan utk dijadikan entry kan ;-)







25 comments:

ana said...

tumpang teruja sekali.. :)

Anonymous. said...

saya dah ada 1707 posts :P itu pun ini dah blog yang keberapa dah ni.

Lady of Leisure said...

ekeke.. segan nak bagitau.. entry lady baru 187 wakaka... org lain dah masuk ribu dah ek...
:D

tifa said...

Wow.....memang menakjubkan ....1000 entry ....semoga terus berblog kerana saya reader anda yang setia :)

suhainini said...

ENTRY pertama sy di tahun 2010 ialah yg ke-200..haha
bil entry eynda 5 kali ganda saya..wow

Cik Emi said...

wow! emi dah 3 thn. baru 480. hehhee

LiAnA said...

fuhhh byk giler hehe.. lama dh nk tegur tp selalu lupa jer... eynda dah kurussslahh... jeles sehhh tgk header atas tu huhu

Ashikin said...

kak eynda,

ahaha rasanya kak eynda mmg byk menulid la kak. memcm benda updated kat sini kan. bagusla. nanti thn 2010, bole review blk kisah2 2009.. mesti akan rasa mix feelings yg susah nk digambarkan.. anyways, selamat thn baru kak!

Mia-Ina said...

wah bgs ni,mia pun mcm akak gak..mula2 main2 je buat blog ni..x sangka dok menulis...lama2x jd banyak lak post...selamat berblog 2010 kak eynda..

illa said...

Banyaknyer..hihik..sy baru jer cikit bru mula pertgahn thn aritu wat blog haha..tgh belajar lg ni..

Chik Na said...

waa... sangat banyak tuh..itu tandanya eynda ni memang rajin update blog :-)

IdzaLia said...

Uiiihh.. banyaknya. Lia baru 99 entry. huhu

rash said...

rash nye br 85 post.. huhuhu
all the best this new year eynda ^^

sisdee said...

benci ngan server..dah komen2 hlang :(

bravo beb...kita baru bape ratus jek..rajin mmg eynda mnulis :D

kakngah said...

walawey.. thn baru.. rmh baru..
eerr.. aku ada delete bnyk n3 contest yg aku joint.. kalau x delet pun.. xsampai seribuk gak.. hihihi!!

Marmar.. said...

salam..
best blog ni..
tahniah..

sLEEping BEauty said...

eynda,intan baru je berblog tahun 2009.. so agak kecik jumlah post blog daku...huhu..
ape pun intan ttp sokong blog eynda. best~

ariff said...

wow 1000. hebat2

zailamohamad said...

Zaila punya baru 200+ sepanjang 10 bulan berblog, dulu jarang update sebab sibuk tumpu kat bale's blog, sejak dah aktif jadi Nuffnangies, baru sedar kepentingan up date blog slalu ntok drive traffik ke blog kita kan;-)

Shariz said...

wow...banyak nyer...Shariz punya lagi la sikit...hahaha...so nanti tahun 2010 nak Shariz nak update blog daily...eeeiikkk....boleh ke ni? hahaha :D

Ayu said...

byk tu sis...tkpe, teruskan berblog ye..ayu suka baca entry2 kak eynda...ayu je yg mls nk update entry..;-)

CikChelsea said...

wahhhh seribu sudah sis???

mine 380 T_____T

nampak sgt pemalas hapdet belog ;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

byk gak i komen u eh sis???
sis dah 1000???
i 100 pon blom..
huhuhuhu...
hehehehehe...

Shaifful Hairi b Ramli said...

waa dah sampai 1000 tahnniah..boleh jadi sumber inspirasi nih...

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails