Wednesday, December 9, 2009

Yeayyyy Yeaayyy.....


Pinjam dari google

Esok nak pegi holiday!! Insyaallah.....pegi dekat2 ajer...mula2 plan nak pegi sana sini...naik kapal terbang bagai....last2 bila dah dapat kunci rumah...kami ambik keputusan bercuti kat tempat yg dekat je la...naik kete brape jam je....keluar duit minyak & tol aje hihihi.....kena jimat cermat skit sebab duit nak guna banyak utk rumah baru kaann...

Bestnyer.....takyah masak2 ihikksss....relaks walaupun tak 100% relaks ler....anak2 kena layan gak...gitu gak dgn hubby...takkan nak buat2 tak nampak diaorg pulak kan ;-) Nak pegi SPA pun tak boleh sebab ehemmss...dot dot merah lorrr....tak kena time langsung!!

Apa-apa pun tak sabar nak tunggu esok....rasa ringan skit kepala ni sebab boleh berehat dari rutin harian kat rumah....cuti jugak dari berblog!! Kalau ada pun maybe eynda buat schedule entry tau...(ni yg dok aim netbook sebijik nih!)

Eynda bertolak esok, Khamis.....hari Ahad balik le rumah....mana tempat percutian eynda?? Tengok gambar kat atas pun korang dah tau kan ;-)

Avillion....tunggu kedatangan mamarazzi iniiiiiii yehaaaaaa.....


Mode : Happy terlebih tapi rumah tak kemas lagi...baju2 tak pack lagi....asyik melepak depan pc & bermalas-malasan jek...okeh nak pi kemas rumah & buat apa yg patut...malam ni online pulak :-D

26 comments:

noradzlina.kamdani said...

hepi holiday

LiAnA said...

happy holiday eynda... dekat2 pun asalkan dpt check in hotel.. tu prinsipku kekeke...rasa hilang stress..tension sumer...

alaaa tak bestny kalu gi holiday time bocor.. wakaka... takpo janji bleh bercuti yeeehaa

Lady of Leisure said...

hepi holiday

iNa said...

yeha...
bestnye kak eynda nk p holiday...

mane2 pon xpe kak..asal dpt holiday...
klau ina pon same ngan kak liana...jnji dpt check in..hehehe...dkt ke jauh ke dpt suasana br...best...

kak..PD dkt je ni ngan ina..hehe..
leg la dating..ekekek...

snowiffy said...

avillion best babe! tak rugi pergi n its really fun for kids esp hana. dia akan xlpore d pool n mini zoo kt situ. lebih best bila u tido masa air nk pasang. bunyi ombak dia alahaiiii....jgn lupa amik pix byk2 tau. btw, was really xcited tjumpa u kt cafe tdi..u photogenic but hana looks cuter and prettier in realife. *mommy dia pun cantik ;)

superheroes' mom said...

happy holidaying eynda. ambik pics anak dara rambut kerinting tu banyak banyak tau, geram nak nengok gelagat dia kat sana tu. and of coz, gambar tuan tanah pun mesti banyak juga ok :)

Mia-Ina said...

bestnya pi holiday....mia ni cuti je kak..tp x berholiday pun...tunggu kahwin nanti la..ada hubby leh la ajak mcm akak ni..best kan dpt kumpul 1 family bercuti

eynda said...

Nor...thanks :-)



Liana...ha'ah kan janji check-in kat hotel..lain suasana tu hehe...nak buat cemano...hubby boleh cutitime tu je..lagipun besday dia 11hb ni kikiki...




Lady...thanks :-)





Yanie...best ye..1st time nak pegi ni...3 kali try booking sepanjang tahun ni tak dapat isskk...alahai...yg pasal tadi kat cafe tu betul2 eynda segan tau dgn yanie...eynda selebet sangat...macam makcik2 je gaya tadi hihi...ingat sempat nak lari tapi dah depan mata kekekek...tak laa...akhirnyer terjumpa jugak kan padahal satu kondo je :-) Nanti jumpa lagi ye...u cantik...kulit mulus jek ;-)




Superheroes' mom...insyaallah akan ambik gambar sampai org letih mata nak tengok :-p




Mia...nanti dah kawin banyak tempat boleh pegi...dulu akak masa anak dara pun jenis tak bercuti mana-mana walaupun ramai kawan...lebih suka bercuti dgn mama & arwah abah akak....sampai sekarang terbawak-bawak kalau bercuti je mesti dgn family....tak pernah lagi join kawan2...tengok org lain kekadang best gak pegi holiday dgn member2 aje...single sebentar hehe...

eynda said...

ina...nanti akak sms kalau free boleh kita jumpa ;-)

razmanta said...

bestnye dapat g holidayzzzz..nway berhati hati di jalan raya

ammi said...

Selamat cuti cuti Malaysia yer

zailamohamad said...

wah, happy holiday!! best tuuu^___^

Kaseh said...

wah hepi holiday dear, avillion mmg besh . .x penah pegi tp member dok cter . .hehe take care n amek gmba byk2 ok, x dpt join, dpt tgk gmba pun jadikla. .

maira said...

bestnya cuti cuti malaysia... snap pic bebanyak tau eynda

Faizah_Haris said...

hepi holidayy...nak itoooooooooottttt!!! hehehe

Ella said...

Happy holiday eynda.

avilion mmg best sgt..
tambah bila u tidor, bunyi air laut syok giler..

la ni I dah tak sempat nk holiday, sbb every week ada event.
sibbaik sempat bawak Danny ke genting awal cuti sekolah hr tu.

Chik Na said...

bestnya p avillion..Chik Na mulanya plan nak g sana gak tapi bila balik KL, suami lak demam, batuk & selsema.. so tak jadi la pergi sana..next cuti la gamaknya

Chik Na said...

eynda, lupa nak wish ..selamat bercuti bersama keluarga..jgn lupa letak gambar di Avillion nanti ...

adikmanje said...

selamat bercoti..selamat beristirehat...selamat makan2..selamat segalanya...dan selamat pergi dan balik...Amin...

ira_kecik said...

selamat bercuti kak eynda..... bestnyer tak yah masak2.... leh rest lama sikit....

Ena said...

wahh.. bestnyer dapat g bercuti.. x kisah la katner.. janji leh g merehatkan diri..
Apepun selamat bercuti yer..

KV said...

selamat makan angin

honeylanz said...

selamat cuti-cuti..

Syikin said...

uwaaaaaaaaaaaaaaa.. nak ikot kak eynda..huhuhu.. Avillion best ..huhuhu

nazliahnazeer said...

wahh best la.slamat bcuti kak eynda. ;) naz pn tak penah gi bcuti dgn kawan, msti dgn family jgk. hehe

ibuayu said...

selamat bercuti....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails