Tuesday, December 15, 2009

Dah Balik, Tapi.....



Belum ada masa nak update citer holiday kat PD. Eynda tepek sekeping gambar dulu la....sampai rumah hari Ahad malam sebab tengahari lepas check-out terus gi lunch kat rumah BIL. Today pulak dari pagi sampai petang ada agenda....Insyaallah kalau esok eynda ada masa, eynda buat entry holiday....daaaa...

19 comments:

Lady of Leisure said...

welcome back kak eyda..

Mr PenyuBiru said...

patutlah lama menyepi, pi bercoti cotian yer... tentu kepala otak dan badan dah refresh pekena spa ni..hehe

Mia-Ina said...

welcome to blogging kak eynda..tempek byk2 gmbr k..

sweets said...

eynda welcome back..x sabor n tengok gmbr ni...

Kaseh said...

home sweet home... babe cepat citer..tak sabar ni.. da lama berkenan kat avillion tuh cuma tak berkesempatan nak pi jek.. and one more thing.. nak tgk hannahhh..

sisdee said...

selamat pulang...cpt2 active balik..rindu dah nie :D

Nana said...

best bercuti di avillion? mesti lah seronok kan...nnt update, tak sabar nak bace :D

Willie a.k.a Reptoz said...

Wah! best tu kalau pakai di rumah.

superheroes' mom said...

yeayyy, eynda dah balik :)

Anonymous said...

cpt update blog..
dah rindu nk baca coretan eynda..*wink*

~ashsha~

shabiela said...

welcome back kak.. x sbr nk tgk pic holiday.. rindu dh bbrpa hr blog akak x update.. :)

Ena said...

wahhh yer ker.. nanti wat n3 tu ye.. x sabar nak nengok nie.. heh3x..

iNa said...

selamat pulang kak..


kak..
nk tgk picccc..... :) sure cun..

Softtouch [Hanim] said...

ok kak eynda..sy tunggu

Some1...somewhere...somehow... said...

sure dpt idea menghias umah baru kt avilion... =}

lia said...

dah balik dah k Eynda...Syoknya..leh dengar cerita akak lagi...

eynda said...

Hi....sorry buat korang tertunggu-tunggu...malam ni free eynda buat entry...buat masa ni sape ada facebook eynda boleh tengok gambar2 holiday....belum upload sepenuhnyer....bz skit hehe...

Mimie Hamdan said...

salam eynda... seronoknyer nie... nnt kita dating next week yer... hehehe...

Chik Na said...

tak sabar tunggu eynda bercerita pasal holiday kat avillion...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails