Wednesday, December 2, 2009

Trendsetter.

Korang minat Victoria Beckham (Posh) tak?? Eynda salah sorang peminat Posh yg bukan fanatik hehe...tak ingat sejak bila minat kat dia....tapi eynda rasa ramai yg lebih minat kat hubby dia kot :-p

Dari segi nyanyian eynda tak brape minat tapi eynda minat dgn gaya rambut dia....

Jom tengok gaya rambut  dia....kot2 ada yg teringin nak tiru ke... :-D




1997
Perasan sesuatu yg tak kena??
Hidung original dia atau mekap yg tak brape advance dulu2??
Masa ni dia chubby skit kan :-D



January 2000
Dah kurus...



October 2001
Rambut ni buat dia nampak comel....




October 2005
Cun betul rambut ni...nak tiru la...
Tapi ni dia buat hair extension....kalau tak silap guna rambut manusia!!
Kalau eynda nak tiru pun takde la sampai nak cari rambut pelesu :-D





June 2007
Masa ni Spice Girls buat reunion tour....




September 2007
Hairstyle yg mula menjadi ikutan...
Cepat kan rambut dia panjang...




February 2008
Lawa giler dia kaler rambut cam ni....




May 2008
Wohooo....sungguh bergaya....
Teringin nak buat rambut cam ni tapi rasanyer tak semua salon yg expert...
Lain kita mintak, lain jadinyer gaya nanti...




September 2008
Masa ni eynda tak brape minat tengok dia la...
Sebab rasa macam tak patut dia tukar gaya rambut cam ni....tak cun la....




Tadaaaaaaaaa......

Her latest hairstyle...
Very the cun!
Nampak matang skit kot....


Dia buat la rambut gaya apa pun...Dia tetap nampak cun...vouge....hot mama....kannnn :-)

So yg mana satu korang suka??


Gambar & info credit to buah oren .

11 comments:

sisdee said...

suke masa feb/may 2008 yg pendek tu...lawanya kan..kan...hehehehhe...

Dilla said...

hehehe suka kat beckham jer....Posh tak suke sebab rupa dia macam mayat idup...kerangka bergerak....hihihihi takut....tak seksi langsung ngan badan melidi...cun lagi badan kita yang gebus-gebusan ni kan eynda...posh ni terlalu fashionable sampai naik hodoh....less is more kan...masa mula2 dia ngan spice girls dulu memang dah elok...kui lama kui hodoh....hihihihi

iNa said...

ina suke feb 2008 ngan may 2008..
cun....maybe sbb ina mmg suke rmbut lurus2 nie kan..teringin gak nk buat..tp hubby kate x leh potong pendek..uwaaa...

m@ said...

ma fan posh:-p
dr dlu hingga kini tp x fanatik lah sbb dlm group spice gurl tu dia je yg nampk matured dr lain.
la ni dh gah dgn brand nye sendiri:)
ambut dia cun..mmg trendsetter'
suka yg LAST sekali latest tu' sweet sngt.:)
curly pun suka mcm beyonce soooo sexy!

Lady of Leisure said...

sblm ni lady tiru dia punya bobcut style.. tapi nyesal skit sbb rambut yg panjang dah jadi pendek.. skrg nak simpan panjang balik..
tapi dalam banyak2 lady lebih suka style dia yg terbaru ni nampak lebih keibuan.. lebih matang...
:)

sesemutku said...

kalo mut buat...risau..takut kang kat cermin nmpk ala2 lion king! kikiki

IdzaLia said...

sekarang rambut lia style mcm rambut posh masa februari 2008. ketinggalan kan lia ni.. huhu.. tp lps ni nak simpan rambut pjglah pulak nak buat tocang lak.. hehe

Mr PenyuBiru said...

aku nak tiru pun cam tak sesuai lah plak.hehe

Ella said...

hmmmm

kalau i mmg rambut 2005 tuler.
mmg suka rambut wavy layered2 camtu.
tu yg i pun rajin ke saloon set rambut ala2 camtu.

tp bila tak set rambut..hancus..x terurus..heheh

i x boley rambut pendek, x sesuai with my face.
penah sekali je dlm hidup i rambut pendek giler masa 15 yrs ago kot..

Mia-Ina said...

latest style dia ok

Just Call Me Bitt said...

ermm latest nampak face dia mcm dah tua bagi i hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails