Tuesday, December 1, 2009

Coklat, Sesape?? (Chocolate, Anyone??)




Baru-baru ni hubby bawak balik coklat pulak....member dia kasi...cadbury & toblerone...
Sebelum tu member dia jugak kasi....buah tangan dari over the sea....
Pas tu menang cabutan bertuah....dapat coklat jugak....

Dalam rumah ni yg makan coklat cuma eynda & hannah je...

Oh yer lupa...hari tu anak SIL balik dari US, bawak buah tangan...coklat jugak...

Hhmm...hidup kena enjoy....

Eynda makan je la coklat2 tu share dgn Hannah....kalau tak, nanti dah expired pun masih ada dlm fridge hihi....

14 comments:

Queen said...

pe kata wat contest hadiah coklat..ahahahhaa....
teringat coklat bar yang hilang kat dalam wayang haritu..huhu..memang takde rezeki..

:: maszShimi :: said...

Bg kat sy je eynda...i'm not on a diet...hahhhaha

Mia-Ina said...

murah rezeki tu kak......

eynda said...

Queen....yg belum bukak cuma cadbury tu je...duduk dlm fridge kalau pos kat org nanti macam tak fresh dah kotak tu kot....nanti la bila terbuka hati nak buat contest maybe coklat salah satu hadiah kot hihi...



Shimi....baru je balik dari sg petani....kalau tak, boleh singgah bertam bagi coklat:-D




Mia...alhamdulillah... :-)

IdzaLia said...

coklat toblerone tu khalid mmg suka.. tapi Lia tak leh bg mkn sgt nanti dia lg hyper.. huhu

zarin said...

eeii... i suka coklat...sedap sedap...now ni tengah addicted ngan cadbury dark choc tu...sedap bangat :)

m@ said...

susahnya nk view dgn aman blog akk..bnyk scrip ape ntah.
kak ma ank banak sngt suka mkn coklat..kul 12 pun p 7e membeli.:)
tips tuk bebudak b4 amik exam,
bg dia makn pure coklat - dark choc bar yg pahit tu..sngt bagus tambah tenaga.:)membantu minda berfikir dgn lebih jelas.

rash said...

alamak terliur nye eynda =)
rash suke cadbury black forest & sneakers... nyum nyum...

superheroes' mom said...

i suka toblerone yg putih... shedapppp!!!

makan coklat ni best bila kita sorang2 tgh tgk tv ke baca buku ke... layaaannnnn...kan?

LiAnA said...

huhuhu... ku lah peminat coklat no 1... dlm peti ais mmg sentiasa ada stok coklat.. hby dgn aqil pun mmg hantu coklat... cuma aqil tak bleh mkn byk... kangg hyperactive.. tak larat mamanya nak layan...

iNa said...

nyum...nyum.......toblerone sedap..ina suke beli...bestt......

Lady of Leisure said...

kak eynda.. lady lak tak suka choc hihi... kecuali satu jer white choc hersheys yang kisses tu tapi skrg depa dah tak keluarkan lagi dah.. huhu...
waduh banyak betul entri akak yg lady dah terlepas... suka betul lady tgk kucing mak akak yang gebu tu.. comel sangat..

ratna said...

mkn coklat pun bagus jugak tau.. bole buat fikiran tenang..

eynda said...

Lia....toblerone sedap kan...hannah ni pun kena sukat2 gak...tapi dia takde coklat pun memang hyper....dah le tak minum air manis...aktif jugak :-D




zarin...u makan coklat banyak mana pun badan dok kecik jugak :-D





Ma...masih ada script error ke?? Akak ingat dah settle :-(
Sayang le adam tak suka coklat kalau tak akak dah bagi kat dia dark coklat hehe...sanggup gi beli coklat malam2 ye :-)




rash...cadbury black forest pun sedap :-)




superheroes's mom....tak pernah try toblerone putih...betul...makan coklat ni walau sebijik pun kena ada rasa enjoy :-)




Liana....satu family suka coklat :-)



ina...ha'ah kan sedap :-)




Lady....akak sebelum kawin tak suka coklat...start dari peknen kat adam je dah pandai makan coklat :-D



Ratna...betul...makan coklat menenangkan jiwa :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails