Tuesday, December 1, 2009

Test Drive.

Balik kampung hari tu sempat test drive sebuah kete.
Adik ipar beli kete baru.
Dulu dia guna kelisa je.
Sekarang beli yg dua kali ganda dari kelisa.
Harga pun berganda-ganda jugak la kan :-D


Jom kita test drive.







Best tak kete ni Hannah??
Senyum memanjang....nasib baik tak melalak sebab sebelum ni naik je kete selain kete mama & ayah mesti dia melalak...takmo naik...




Best tak kete ni Adam??
Besssttttt......duduk kat belakang siap pakai tali pinggang keledar....padahal naik kete mama & ayah jenuh berbuih mulut berleter suruh pakai tali pinggang keledar tuh...




Pendapat eynda??
Exterior cun....agak besar size kete ni....nak reversed memang susah kalau yg tak expert....
Sebagai penumpang sebelah pemandu, eynda kurang selesa maybe sebab 1st time kan...rasa bergoncang 1 badan kalau lalu kat jalan yg tak rata....kete ni besar tapi bila duduk kat dlm rasa ringan je kete tu hehe....
Eynda lebih suka kete hubby sekarang ni...stabil....



Pendapat hubby sebagai pemandu....best!!
Actually dia ada berangan gak nak beli kete ni....ada le 2-3 buah kete yg dia berkenan tapi ntah bila nak beli :-p




Interior bagi eynda biasa2 je...
Kalau takde yg design kayu2 tu lagi bagus...




Tadaaaaaa....
Kete ni laaaa....Toyota Camry.....

Sape2 yg guna Camry or berangan nak beli Camry sorry la kalau eynda cakap eynda tak selesa sebagai penumpang...baru sekali naik...kete tu pun baru lagi...so takleh gunapakai la eynda punya pendapat :-p

Lepas ni sape plak nak tukar kete baru?? Kami nak pi test drive pulak :-D







8 comments:

JiEjAh_DeEn said...

selalu gak naik camry ..nyelit tumpang bos hehehe .

ok la kot tp kalau nak drive sendiri i choose kereta kecil²an saja kot , i kan katik miahahaha

sesemutku said...

haaa mai la sini eynda...semut ada kreta baru...cun wooooooooo...besaqqqqqqqq..!!! jgn kata test...nk bwk jln2 pn leh...

ekekekek gurau ja...sai dok jauh kan..leh klentong sket...kang eynda smp kena la p sewa seksiap...kikiki

Azmiezas said...

Eynda..>..itu kete idaman hubby kita gak..asyik verangan jer nak beli kete tu, tapi tak beli2 pun...he..he...

adriana az said...

salam eynda,ana pakai camry :) dah 2 yrs dah,hmmm..takde pulak rasa bergoyang2.bwk pon besh...maybe eynda biasa bwk kete lagi besar kan,tu yg rasa ringan...but i love my car hehehe..

eynda said...

Jiejah.....eynda pun tak berani nak bawak kete besar2...nak bawak kete hubby pun pucat :-D





Mut...haaa...nak kelentong ekk..ntah2 memang kete baru tapi dok ngaku sewa plak :-D




Azmiezas....tu la hubby eynda pun dok berangan lama dah...selalunyer dia akan beli yg lain...bukan yg dia berangan tu :-D




Adriana....that's why le eynda minta maaf awal2 hehe...kete hubby eynda kecik je...tapi kete dia jenis "berat" ....eynda dah biasa dgn kete "berat" sebab tu bila naik Camry tu jadi pelik skit hehe...kete eynda yg murah tu pun jenis "berat" gak... :-D

MAKCIK REHAN said...

dari kelisa kontot dia upgrade pakai keta besar gedabak camni. huhuhuh bestnya.

makcik rehan pon pakai keta kontot gak skangni. agak2, ada chance tak nk upgrade keta besar bagak camni jugak?

[ketuk kepala ke dinding suruh bgn dari mimpi!]

Nana said...

wow dari kelisa upgrade ke camry. mmg marvelous..hehehe. mintak2 la nana pon mcm tu suatu hari nnt...heheh. nana pakai kelisa jugak. now, tgh aim nak beli kete satu lg yg besau sikit tahun depan. tapi idak ler camry...mahai bebenar itu..heheh

ratna said...

toyota camry luas besar kannn..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails