Tuesday, December 1, 2009

Barang Dapur Habis....

Wah!! Tajuk :-D

Tapi ada citer pasal 99htn day 30 jugak...


Ye la balik dari kampung barang dapur pun takde stok...
So pagi-pagi isnin dah keluar gi Giant beli barang dapur....usung anak2 sekali ...

Dengan perut yg lapar terus terjah tempat makan dulu...
Tanya Adam nak sarapan kat mana...
Kat KFC...
11am baru nak sarapan....dah jadi macam lunch pulak :-p





Suruh Adam posing tepi Hannah...
Tetiba Hannah tarik & peluk abang dia...
So sweet...




Pas tu makanan pun sampai....









Ni sape punya??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*






Tadaaaaaaa.....
Zinger burger utk eynda :-p
Terlupa jap pasal diet *winkwink*
Yummyyyyyy.....


Pas makan masuk dlm Giant beli barang2....penuh troli...

Yg bestnyer...eynda ni shopping selalu bukak calculator kat henpon...
Ambik satu barang kira...
Ambik satu barang kira...
So eynda tahu brape nak kena bayar kat kaunter....senang nak bajet...
Tapi semalam kira punya kira ok dah tau brape nak kena bayar...dekat2 RM300 la jugak....
Tapi bila pegi kat kaunter...
Aikkk...RM30 lebih dari RM300....
Baru teringat eynda ada letak balik beberapa barang pastu eynda tolak harga barang tu dari calculator....
Terlupa nak tukar ke add balik...
So tiap kali ambik barang lepas tu tak tambah amount ler....sebaliknyer asyik tolak amount jek...
Bahaya betul :-D



Lapar la pulak...
So b4 balik rumah tapau lunch siap2...
Anak2 makan nasi lemak...
Eynda beli Mee in Fishball soup...
Sedap ...





Dinner eynda ini saje...



Dulu geng2 diet kat forum CARI selalu makan cereal ni....eynda baru nak try ni..
Sedap rupanyer....


Campur dgn benda ni utk dinner....kalau siang eynda campur susu HL jek...





Malam tadi pilih FDF perisa stroberi...masam2 fdf campur dgn cereal yg manis2 skit...
Nampak tidak menyelerakan kan hehe...
Eynda makan pun takmo sape2 ganggu...konon2 nak enjoy makanan tu la... :-D




Btw....ni dinner hubby eynda malam tadi...
Yummyyyyy....
Eynda masak tawwww....
Dalam plan sebenarnyer nak makan apa yg hubby makan...
Tapi akhirnyer masak utk dia jek...eynda makan cereals...



Sekian citer semalam...

12 comments:

Azmiezas said...

Suka tengok kasih sayang adik ngan abang..so sweet...

ArELeEz said...

owhh.. sungguh menyelerakan zinger burger itu..

zarin said...

so sweet hannah and adam
eh, sama lak kita ni, balik dari kampung, stock barang suma habis :)

sisdee said...

hahahahaha...cute tul adam ngan hannah tu kan...

ikan goreng pun sodap tgk gambo tu hahahahaahh

eynda said...

Azmiezas...alhamdulillah sejuk tengok diaorg rapat....walaupun nak bergaduh pun diaorg berdua gak :-p





Areleez....memang menyelerakan :-D





Zarin...tu la...selalunyer nak tinggalkan rumah beberapa hari memang habiskan apa yg ada je kat rumah....bila balik rumah, takde apa nak makan :-D





sisdee.....grilled salmon tu...tapi dah nampak macam ikan goreng kan kekekek....

sLEEping BEauty said...

mmg best, kalau dpt luangkan masa mcm tu kan eynda....anak2 eynda pun sweet jer..

Ella said...

sweetnya hannah and adam...

eynda mee tu nampak sedap ler!..ishhhhh..

shabiela said...

wah, sweetnya pic dua badik tu.. :) kak, trliurnya zinger burger tu.. hu hu..

Mia-Ina said...

salam kak eynda...mia pun shopping gak ...jemu dgn daging....

sweet tgk hannah teiba buat cam2 kat abg dia....

sdp nya tgk fishball...

yangyuyu said...

eynda, try nestle fitnesse pulak..memang sedap, mkn bersama seedless anggur, honeydue

eynda said...

Sleeping beauty....cuti sekolah je nak boleh habiskan masa dgn anak2 cam ni...kalau tak adam tu bizi dgn hal sekolah je...




Ella...mee sup tu simple je...tapi memang sedap....alamak...sorry ek kalau terngidam...




shabiela...akak lama tak makan burger kat kfc...sekali sekala makan rasa sedap pulak...tapi tu la...boleh rasa "minyak" banyak la :-(




Salam mia....raya haji makan daging je kan...mee sup tu sedap...nanti akak nak try buat sendiri la :-D





yuyu...eynda ada usha gak yg fitness tu...nanti2 eynda try beli :-)

lailasani said...

salam kenal...
sape yg anjurkan 99HTN ni??
kalao tau saye pun nk join jugak... dh terlambat ekk.. huhuuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails