Monday, November 30, 2009

Bobby Oh Bobby....

Kucing mama eynda....
Setiap kali balik kampung mesti nampak perubahan dia...
Dah besar sekarang ni....
Makin comel...





Comel tak??



Syok la orang dok layan dia.....



Tayang perut ker??



Belang-belang kat badan dia makin nampak ketara...


Kali ni Hannah kurang buli Bobby.....nasib baikkkk :-D

16 comments:

Nana said...

ingat akak dah bela kucing tadi..heheh

Ray said...

Wahh...Bobby ni tengok rupa mcm exotic tabby la Eynda...tgk pattern marble kat badan dia tu. La ni byk orang suka, pesan kat mama Eynda jaga bebaik tau, takut nanti orang culik!!Besar Bobby tu je kalo dijual mau nak dekat 1k. So jadikanla Bobby tu anak bujang pingitan hoccay hehehhe

Ms AiReEn MoHd said...

wah si tucin chumel..babe ko tau aku nyesal menang hit kuanter tu..kalau aku tau bg ko jer menang...wkakakaka tak timbul kekecow gini..bg ko menag ade bagus..ko sabo sikit org nyer....aku ilang sabo..ko ingat da bape lame hit tu..lame kan...wakakaka hebat kawan kite tu babe...ko kan sipi no jerk..ko amik la adiah tu ..ko mintak kat die...wakakaaka..ko sure paham ape aku taip kan...

eynda said...

Nana...tak reti nak bela kucing kat rumah atas angin ni hehe...kesian kucing tu stress asyik terkurung je :-D

eynda said...

Ray....betoi ka?? Wahh tak sangka...kucing ni ada orang dekat2 rumah mama kasi...sepasang tapi yg betina my aunty ambik bela...entry lama eynda ada gambar kucing2 ni masa masih bersama...so cute :-) Harap2 takde la yg berniat jahat kat kampung tu...so far semua bermuafakat...nak kena citer kat mama ni hehe...

eynda said...

Eryn...dah baca dua2 blog...tak tau apa nak cakap...harap2 boleh settle dgn cara baik la kan...ingat lagi hits tu...eynda terlajak 1 digit :-p

cik EPAL said...

comelnya kucing tuu ;)

LiAnA said...

hensemnya bobby.. yelah eynda kena jaga betul2.. dia mau dgn org luar tak.. kalau itu lg bahaya.. mesti gebu je bulu diakan..

sisdee said...

lawa gile bulu dia kan...

sarah suke cat tp problem dia tak bole dekat2..ada problem sket..
tp dia suke cat hahhahahah

Willie a.k.a Reptoz said...

cute nyer....

adha said...

eynda, kiut la boboy neh.. mesti dia rasa bernasib baik sebb hannah tak buli dia.. heheheh

adha said...

eynda, kiut la boboy neh.. mesti dia rasa bernasib baik sebb hannah tak buli dia.. heheheh

adha said...

eynda, kiut la boboy neh.. mesti dia rasa bernasib baik sebb hannah tak buli dia.. heheheh

adha said...

eynda, kiut la boboy neh.. mesti dia rasa bernasib baik sebb hannah tak buli dia.. heheheh

Fa'e said...

hehehe...ingatkan on diet sampai kene bela meow....meow...mana la tau...kot2 nak bg ilang rasa kelaparan so men2 ngan kucing...hehehe...

rajin mama eynda bela kucing, comel lak tu...kucing siam ke?

Ray said...

Ha'ah Eynda. Baru ahad lepaih ada pi jenguk petshop, diorang mmg ada jual sekali anak kucen spesis cemni gak, tapi kaler oren. Tu tgk nama dia exotic tabby. Pasai pattern marble kat body dia tu la yg orang suka. Kat kedai tu la tgk rega anak kucen tu dekat nak RM1k tu. So rasanya kalo si Bobby ni pun dah pattern ala2 cenggitu gak musti boley dpt rega cemtu kalo dijual. So jaga elok2 ya darlenggg;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails