Wednesday, December 23, 2009

Restyle Ajer...

Tadi eynda pegi salon kat kondo eynda ni....hari tu ingat nak gunting ala-ala Jennifer Aniston tuh....tapi bila baca komen kawan2 jadi sayang pulak nak gunting paras bahu...So eynda hanya restyle ajer....sesape yg ada facebook eynda boleh tengok dlm photo album under "eynda" tapi cuma orang tertentu je boleh masuk album tu hehe....

Hannah ada orang tolong ngasuh kat rumah....anak biras & MIL....sungguh terkejut bila eynda balik rumah setelah 2 jam kat salon, Hannah buat macam biasa je....macam tak sedar eynda takde selama 2 jam tuh....uikkksss....eynda pulak yg jeles sebab dia tak cari mama dia nih :-D

Masa kat salon eynda baca majalah2 yg ada kat situ...sungguh boring hampir nak terlelap.....tapi ada satu majalah yg eynda tak paham pun apa yg diaorg tulis...tengok cavergirlnyer Maggie Q...tetiba eynda telah berangan....akan terus simpan rambut panjang sehingga boleh buat rambut cam nih!!






Cantik tak?? Cantiiikkkkk hihi....tak tido malam le dok teringat rambut ni....dah tanya kat tokey salon tu tips utk dapatkan rambut cam ni....dia kata buat perm cam biasa tapi lepas basuh rambut jangan sikat...gulung2 dgn jari biar kering sendiri...nanti rambut jadi cam tu....kalau nak rambut keras letak le minyak/cream...ada jugak yg tak letak apa-apa minyak /cream so rambut jadi lembut skit....tu je tips dia ....selain tu nanti kena rajin buat treatment la jugak kann...

Hhmm...berangan dulu la eynda....tadi tak sempat buat treatment...takut masa panjang...takut Hannah buat peel kat rumah....MIL pun tengah standby kot2 abang ipar nak datang ambik dia ke Ampang so eynda takleh lama2 kat salon....eynda restyle & kaler jek...

Simpan angan2 nak rambut macam Hannah tu kikiki.....

19 comments:

comey_lote said...

nak tgk gak rambut kak eynda!!!!

Lady of Leisure said...

kak eynda.... lady nak tengokkkkkkkkkkkkkkk.... tapi lady takde facebook...
:(

noradzlina.kamdani said...

wa...kene request kak eynda dkt fb..jgn lupa approve yek...

sisdee said...

dah tgk mmg lawa..heheheheh...kalau le saya bole brambut pnjg :(

Chik Na said...

Chik na pun tak sabar nak nengok gaya rambut baru eynda

zarin said...

nk tengok gak...tp i tk fren ngan u kat fb.. :(
i invite u boleh?

LiAnA said...

ctklah.. sesuai dgn bentuk muka :D.... rajin eynda simpan rambut pjg.. ku tak boleh langsung.. habis bertabur kat lantai.. mulalah rimas tgk.. :(

mariam said...

sis in law saya rambut cam maggi q tu. cantik kena ngan dia. memang dia tak sikat rambut. tapi hubby dia tak suka muahahahha

eynda said...

Mrs...lady...bukak la account fb :-D

eynda said...

Noradzlina...sudah approve...

eynda said...

sisdee...tq..

eynda said...

Chik Na...nanti tengok kat photo album fb ;-)

eynda said...

zarin...add eynda k ..

eynda said...

liana....TERsimpan rambut panjang sebab payah benar nak ke salon....sekarang dah panjang mula rasa sayang :-D Tapi kebelakangan ni rambut gugur banyak...tapi nak jugak berambut panjang :-p

eynda said...

Mariam...eynda pun tak sure hubby suka ke tak...sebab dia komen rambut baru eynda lebih nampak kemas kekekek....mesti kalau rambut cam maggie q tu dia kutuk eynda :-p

m a m ae m i e said...

Rambut hannah cantik.....suka rambut Hannah. Eynda, nak tngok rambut baru eynda.

Azmiezas said...

Lawaaa.......dulu2 kita selalu perm rambut tapi sekarang maleih..nanti kita nak masuk facebook eynda lah...

Shariz said...

Cantik rambut tu. rasanya rambut Linda boleh buat macam tu jugak. kena simpan panjang lagi. nanti wajib update rambut baru mcm magazine tu... hehehe

Prettylady-ATuL said...

huhhhhhuu ku dah pernah buat rambut mcmni tapi rasa muka ku mcm jadi tembam, pastu bila sikat, sikat pun patah... masa kuar dari saloon terserempak dgn ex schoolmate, dia leh ckp rambut ko knp? adehhhh...penat2 ku buat kat saloon leh tanya rambut ku knp? hua hua hua.....maybe tak sesuai dgn muka ku.... heheheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails