Wednesday, December 23, 2009

Malam Tanpa Adam....



Kesian Hannah...malam ni dia sunyi takde geng nak main....takde geng nak bergaduh....main le sorang2 dia.....Abang Adam ikut paklong dia petang tadi...tido kat rumah paklong satu malam....atok biah pun yg ada kat rumah ni sejak Isnin lepas tido kat rumah paklong jugak...tadi masa adam nak keluar dari rumah terpaksa buat sibuk2 bawak dia masuk bilik tido....bila keluar bilik semua dah takde....nasib baik dia tak tanya mana pegi semua orang.....ni time nak tido baru dia tanya..."mana abang adam??" Terpaksa la mama tipu lagi..." abang adam ikut atok pegi klinik...nanti abang adam balik la....hannah tido dulu k..." Nasib baik la dia tak merengek nak jugak abang adam dia...ni eynda masih temankan Hannah yg belum tido...nyanyi sorang2....termenung sorang2...sambil tengok dvd Upin Ipin ...eehh...dah tukar tengok ah diney pulak :-D

Esok petang Insyaallah kita pegi ambik abang adam kat rumah paklong yer...ntah2 kita pun tido satu malam kat sana esok hihi....

21 comments:

Lady of Leisure said...

ah diney? walt disney kah kak eynda? hehehe... cian hannah... takde kawan... meh arri n molly temankan nak tak?
:)

Nana said...

owhh sian hannah! tapi sedeh2 pon menten cute hehehe. stay cute ye hannah tuteeee!besok boleh jupe abang adam daahh

LiAnA said...

manja dia dgn abang adam.. suh mama tambah adik ye hannah nanti bila abg adam takder ada kawan teman kekeke (mau menjerit eynda baca.. org tu tgh pulun diet hihi)

eynda said...

Lady...playhouse disney hehe...ha'ah arri & molly mesti mau teman hannah kan....takut diaorg kena buli dgn hannah je :-p

eynda said...

Nana...nasib baik la satu malam je...jenuh tiap2 hari mama kena susun alasan nak tipu :-p

eynda said...

Liana...haipp...tadi pun biras dok suruh peknen lagi...aduhh macam senang je kan hehe...tapi bila sunyi cam ni ada terpikir gak....pikir 30% jek :-p

Ha'ah diaorg rapat....hannah cukup marah kalau nampak macam adam nak keluar dari rumah ikut sesape...kekadang dia tarik abang dia "masukkk...masukkk..." :-D

zarin said...

alaa...siannya hannah...tkpe..esok boleh jumpa abg adam ye hannah...

sisdee said...

yelah kan..sarah pun camtu..sbb tu kdg2 nk kasi abg dia ikut atuk ke apa ke..mmg risau .. nmpk cam dia tak kisahkan abg...tp dia kisah rupanya..

confirm asyik tanya jek :(

cian hannah tp tak pelah kan..jap jek :D

adikmanje said...

Sian Hannah...biasa ada abg adam...ni takde sure la dia rasa sunyi...sebab tu la adik tingin sangat satu lagi bb...sian eisya..kadang2 cakap sorang2 main..huhuhu..

vee said...

eynda..hannah sama cam puteri..klu sufi xde mmg abis satu umah dia cari..maklumlah dah biasa berdua..haa..nmpknya eynda kena bagi geng sorang lg kat hannah kot?? hee...

Chik Na said...

ciannya Hannah.. mesti rindu sakan ngan abg Adamnya

m a m ae m i e said...

iksh...sian kat hannah. Emy dapat rasa jugak perasaan dia sbb balqis pun mcm hannah. Tak boleh hilang abang, bangun tido mesti cari abang dulu. Ksian plak bila tanya cam tu. Meh sini main ngan Balqis...Abg Adam tak der Abg Naufal ader hehehe. Jom memain sesama.

Ena said...

ala ciannyer.. nanti main ngn mama yeh.. :)

mama_iris said...

chantek tol la budak Hannah neh....
sian die abg die takde kat umah....
hannah nak adik kot...huhuhuh

tifa said...

Ala..sedeynya tengok muke hannah. Anyway muka hannah still cute n coomey walaupun sedey

m@ said...

alalala...masam dh muka dia..sedihh..
manja dgn abg adam.:)

Syikin said...

siannya hannah.. selalu berdua kan..mesti la sunyi tak de abang adam dier...

iNa said...

cian hannah kene tggl...
dh biase b2 ngan abg adam kan....
xpe..ari ni mama g amik abg ye hannah cayunk..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mesti hannah sunyi...

superheroes' mom said...

rambut nya tu, geram betul!

me said...

eyndaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....kasi pinjam hannah sehari blh tak???? hehehehehe comel la di nih...blh tak i request nak a day out with u then u bawa hannah...nak tgk dia in real live! :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails