Tuesday, December 22, 2009

Jawab Tag Dari Sis NJ.

Tag ni dah lama eynda dapat....baru teringat nak buat ...thanks to Sis NJ :-)


1. Anda rasa anda HOT?
Hot sebab marah2 takde buat masa ni...Hot mama & Hot Wife mungkin kot ahahaha....



2. Upload gambar kegemaran anda




3. Tentang gambar ni kan....
Gambar hari persandingan eynda & hubby (7/10/2000)....suka sangat gambar ni sebab yg ambik tu photographer yg profesional....pas tu mekap hari kawin pun eynda suka....alangkah bahagianyer kalau hari2 eynda boleh menten cun macam tu kahkahkah....berangan je la :-p



4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Pagi tadi!! Malam tadi biras datang dgn anak-anak pas tu bawak pizza hut 2 kotak large...makan beramai-ramai...so pagi ni ada baki, panaskan...makan sekeping...


5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Lagu citer Chihuahua kekekeke....sebab dlm bilik ni pasang DVD citer Chihuahua :-p


6. Apa yang anda buat selain menyiapkan TAG ini?
Baru lepas lunch...2 keping roti cicah masak lemak tempoyak udang campur nangka muda hahahah....pas tu terus ngadap pc :-p


7. Selain nama anda sendiri...anda dipanggil nama apa?
Mama...selain tu pegi mana pun lebih suka bahasakan diri dgn nama sendiri...orang lain pun takde nak panggil nama lain kat eynda :-)



8. TAG lagi 6 orang
1. Kak Dilla.
2. Quezul
3. Luv_Ma
4. Lady of Leisure
5. Me aka alamaktuan
6. Tommygirl

9. Siapa org no.1 pada anda
Senior kat sekolah menengah dulu....tak ingat cemana boleh berjumpa balik...asal dari bersms...ke blog pulak...terus masuk facebook jugak :-)


10. No.3 ada hubungan dengan sesiapa?
Tak ada hubungan dgn sesape yg eynda kenal kat alam maya....ada ker??


11. Kata sesuatu mengenai orang no.5?
Kenal lama sejak dari forum...dari mengandung anak pertama sampai la dah ada 2nd baby....seorang yg baik...sentiasa senyum je bila bercakap...



12. Bagaimana pula orang no.4?
Kenal sejak ada blog....seorang pemberi komen yg setia...baru berkahwin masih dlm mood honeymoon...ada 2 ekor kucing yg comel sangat....orangnyer sangat la lawa ...


13. Pesanan kepada org no.6?
Tommy...gud luck utk journey menguruskan badan....sabar banyak2...nak kurus bukan senang dlm sekelip mata je boleh kurus...biar apa orang kata tentang badan kita...yg penting kita bahagia dgn org tersayang & kita tahu apa yg terbaik utk kita....ok boleh dapat cuppies free lagi tak? Hihi...


Utk orang nombor 2 takde soalan plak....tapi eynda tulis gak la...Que eynda kenal dari blog jugak...baru anak sorang....rajin kemas rumah...kalau dia citer bab kemas rumah kat blog memang eynda suka baca sebab boleh agak dia seorang yg teliti & disiplin....surirumah macam eynda jugak ...



Ok done....

32 comments:

Azmiezas said...

Amboi!!..lawa la pengantin ni...

eynda said...

Pengantin basi kekekeke....

mama erfan said...

weeewitt lawonye panten tuh... ekekeke

Prettylady-ATuL said...

hehehe comel nya... ingatkan artis mana tu yg dulu sexy skrg dah masuk islam.

Nana said...

cantekkkk sangat!

iNa said...

cantekkkk la pengantin ni... :)
basi2 pon menten cun lg kak...

zarin said...

klasik la eynda...suka tengok..

eynda said...

mama erfan..wewiitt...panten tu malu laaa kikiki...

eynda said...

Prettylady...sape la tu :-)

eynda said...

Nana...tq...thanks buat tukang mekap akak :-)

eynda said...

iNa...thanks...pengantin basi tu memang dok perasan muda selalu kekekeke....

eynda said...

zarin..tu la...baru beli scanner sebab nak scan gambar2 lama macam ni...sayang la kalau rosak...ini je kenangan yg ada...utk anak cucu cicit tengok nanti hehe...

illa said...

terpegun jap tgok gambo tu..nk ckp..caannntiiiiiiikkknyerrrr!!

Lady of Leisure said...

:-O
serius terpegun lady tgk gambar kawin akak.. memang sangat anggun, cantik dan jelita... dan sekarang pun masih tak berubah... seriuos... anggun dan cantik macam dulu...
muka lembut nampak keibuan...
:)

Lady of Leisure said...

eh lupa nak cakap, tq...
nanti lady buat tag ni hehe..

:)

mamataya said...

lawa gileeerr..nostalgia seyh...kak ..ME tgh dalam proses jawab TAG ni...TQ eh sbb sudi bg TAG.

rash said...

lawanye eynda ~ mcm perempuan melayu terakhir jer..

NJ said...

Salam eynda..
lama x dtg sini..tenet slow ar..
Tengkiu soooo much sbb dah jawap tag akak tu no...apa pun mmg puas ati sbb jawapan very the clear.. pic tu pun cunz sgt..skrg ni pun cunz la tu..x kisah la asal ada org sayang kita kan..lg pun anak dah 2 tu..ok la..
dan utk yg kena tag dgn eynda tu selamat la perah otak jawap ek..

eynda..have a good day wif ur diet..hehe

Kaseh said...

lawanyaaaaa eiynda....suka kaseh tgk...sweet jek...

eynda said...

illa...thanks :-)

eynda said...

Lady...jangan puji lebey2....nanti tak laku blusher yg akak baru beli tu hehe...

eynda said...

Me...thanks...nasib baik le ada photographer upahan time tu...kalau kamera biasa2 je mungkin takde gambar macam tu hehe...

eynda said...

rash...thanks... :-D

eynda said...

Sis NJ...thanks bagi tag kat eynda...sorry la lambat buat ye...tapi selagi tak buat memang teringat...actually banyak hutang tag tak berjawab tapi dah hilang catitan dulu...kalau ada bagi lagi ye :-)

Chik Na said...

cantiknya gambar kawin eynda ...

neezareef said...

mmg cantik gambo tu eynda

eynda said...

Chik Na...neeza...terima kasih... :-)

Ray said...

Eynda...

Nak mintak resipi masak lemak tempoyak udang campur nangka muda bulehhh???Hehehheh

Ena said...

canteknyer.. x puas mate memandang.. :)

sisdee said...

sweet sgt2 gambo kawin ek :D

kita pun baru pas mkn pizza hahahahh

eynda said...

Ray...alamak nak kena tanya biras...dia yg masak hehe..

eynda said...

Ena...sisdee...thanks :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails