Sunday, December 27, 2009

Christmas Eve....

Pagi Khamis tak meriah sebab Adam takde....
Tengahari eynda & hubby lunch kat Restoran Pelita Plaza Shah Alam...eynda makan Rojak Singapura...
Teringin sejak kat Melaka hari tu...Restoran Subaidah ada rojak Singapura jugak tapi sebab time tu pagi2 lagi takkan nak breakfast heavy2 kann...
Dapat jugak la hilangkan ngidam...sedaappp....habis sepinggan!!
Jalan2 dgn Hannah saje terasa macam baru anak sorang jek :-p


Deco sempena Christmas.....
Kami ke Floor Depot sebab nak confirmkan kaler yg betul2 kami nak...



Dari Plaza Shah Alam kami menuju ke IKANO sebab nak singgah kedai DIY utk tengok2 cat pulak....sekejap je....pas tu pegi rumah abang ipar kat Sungai Penchala utk ambik Adam....lepas Maghrib MIL bertolak balik ke Kedah dgn adik ipar...kami semua balik rumah la... :-)


Muka hepi masa nak bertolak dari rumah....sebab tahu nak pegi ambik abang Adam....

13 comments:

Anonymous said...

salam eynda..
hari rabu..alahaii sedihnya muka hannah masa abg dia takde..
tp hari ahad...bila tahu je abg adam nak balik terserlah muka hepi dia..comey..

~ashsha~

shabiela said...

senyum je muka hannah bila nk amik abg adam yer.. rindu la tu.. sbb biasa abg adam ada kan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yeeeeeeeeeyyyy....
adam pulang...
hehehehehe...

eynda said...

Salam ashsha...ha'ah nampak beza Hannah malam rabu tu dgn hari khamis...masa dah jumpa adam lagi la nampak betul dia rindu kat abang dia :-)

eynda said...

shabiela....ha'ah dia rindu betul kat adam...baru 1 malam :-D

eynda said...

meniti senja...

Yeaayyy...hehe...tak dapat bayangkan kalau berjauhan dgn anak2 lebih lama....ni baru 1 malam :-D

Goldman said...

untuk harga emas jongkong dan lain2 yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com

harga lagi murah daripada habib poh kong dan dealer2 lain. bekalan antarabangsa

me said...

i pun tak penah mkn rojak singapore kat pelita tu...ssedap ke? selalu pekena sup ngan roti putih je :)

Lady of Leisure said...

amboi bukan main ceria hannah nak pi ambik abang adam dia.. hehe..
:)

Softtouch [Hanim] said...

amboi hannah..syg sgt ngan abg adam dia tu yer...mesti abg adam pun rindu ngan hannah jugak..cutenye dua badik tu

eynda said...

Aida....bagi eynda sedap jugak..tak macam rojak pasembor biasa tu...ni kali ke2 eynda makan rojak singapura...hubby la perkenalkan makanan ni kat eynda...masa tu makan kat pelita dekat2 KLCC tuh...

eynda said...

Lady...tu la..dengar kita kata nak pi ambik abang adam terus mood elok..

eynda said...

Hanim...abang adam dia pulak rasa freedom sebab boleh enjoy2 tido dgn cousin2 dia hehe...tapi mesti teringat kat hannah jugak tuh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails