Tuesday, December 15, 2009

Makan-Makan @ Avillion PD.



Malam ni eynda kurang mood utk buat entry holiday.....nanti eynda citer kenapa....tapi sebab nak update jugak blog yg hampir bersawang nih.....eynda tepek koleksi2 gambar makanan kat Avillion...pagi tengahari malam kami makan kat Avillion aje coz gerai2/restoran2 kat luar teramat la sesak....parking susah....order makan tunggu dekat 30 minit tak sampai2....last2 balik order room service je....walaupun 20 minit gak tunggu makanan sampai ke bilik atleast tak letih tunggu...anak2 pun selesa dlm bilik....selain 1 malam order room service, hari lain kami makan kat restoran dlm Avillion aje la. Makanan kat Avillion eynda berani kasi 5 bintang....tak mengecewakan....cuma mahal la skit berbanding restoran/gerai kat luar....actually ada lagi yg kitaorg makan2 tapi eynda tak snap gambar pun....tengok gambar kat atas pun korang boleh agak kan....kami betul2 enjoy makanan kat sana...banyak gambar makanan eynda je tu...sebab tu tak nampak nasi:-p Buat apa nak diet2 kalau bercuti di hotel yg best...bayar mahal2....time makan cuma ambik salad aje????

So enjoy gambar makanan....tengah tunggu hubby balik ni...ada sesuatu telah berlaku & hubby stuck kat balai polis tapi ditemani abang dia....kes naya...nanti la eynda citer...yg penting eynda harap hubby selamat...aminn...

18 comments:

Kaseh said...

hopefully nothing bad happen..mudah2an semuanya selamat n eynda jgn susah hati sgt ok.. settle dulu mana yg patut..then baru update.. kaseh bleh tunggu..hehe anyway food2 tu menggoda jiwa.. kalau kaseh pun dah cuti2 jalan2 harusla lupa diet kejap..

Mar said...

hopefully everything ok

ME said...

hopefully evthg okay .. take care eynda

Mr PenyuBiru said...

adeh! dahla perut lapar,tengok gambar makanan,lagi cepat la proses kelaparan ni.hehe

Some1...somewhere...somehow... said...

harap masalah x berpanjangan...n selesai dgn mudah...AMIN

Lady of Leisure said...

hope everything is ok..

arbaieyah said...

ienda...kita nak tanya ni...mcm mana nak buat gambar jadi kekecik mcm gambar makanan2 yang ienda letak d tajuk p/dickson(pavilion) tu ek. ajar kita ienda....kita tak reti la

Chik Na said...

alhamdulillah ...chik na nampak kat FB, everything macam dah settle..

ps:semua gambo yg enyda snap tu nampak mengiurkan

Mia-Ina said...

soalan kak baie tu pun mia dah lama nk tanya kat kak eynda..camne ye nak wat?

P/s : wah hebatnya makanan...wallah la.alangkah bestnya klu mia dpt ke tempat cam2

m said...

uish bikin suspen la eynda. harap semua ok ya

d.a.m.i.q.u.l.a said...

ooo kak eynda jalan2 lupe diet ye...hahaha saje je usik.tapi memang kalo go vacation,takleh diet kan?hehe

Adekniza said...

harap2 sumernya ok...amin..

Anonymous said...

oh akak...harap semuanya dipermudahkan dan selamat
-SR

iNa said...

sedapnye mkanan..yummy...
mesti enjoy mkn2 kan...

kak..
nape ye??
hope sume ok...

X sbr nk tggu kak eynda update..

shabiela said...

sedapnya makanan...

kak, sha hrp sume ok.. sabar n tenang byk2...

sLEEping BEauty said...

sedappnyer smua makanan tu eynda...
mmg betul diet harus diketepikan tuk menikmati mknan yg mahal2..heheh
hope e/thing ok~

ibuayu said...

harap semuanya ok..tapi ibuayu rindu betul nak baca entri2 terkini dari eynda..
Semenjak balik dari PD ni rasanya slow sikit berblog ye

ratna said...

bole tahan gak makanan2 dia.. menyelerakan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails