Tuesday, December 29, 2009

Kalendar 2010.


Suka kumpul kalendar tak??
Bukan nak citer pasal hobi....cuma nak citer buat masa ni eynda ada 2 kalendar 2010 je :-D
Cukup la kan...teringat zaman dulu2 kat kampung....punya la banyak kalendar kami dapat...kalendar poket....kalendar poster....kalendar kedai runcit (paling eynda suka)...macam2 jenis lagi la...sampai tak tergantung dah....agaknyer eynda pun jarang bershopping 2-3 bulan ni sebab tu tak dapat banyak kalendar :-D


Teringin nak buat kalendar yg ada gambar diri sendiri & family....
Sape pernah buat?? :-)

19 comments:

Anonymous. said...

saya baru beli jco kat giant kd tadi, tapi tak nampak pun kalendar ni? :P

eynda said...

Anonymous..yg ni big apple...dapat free ke kena beli tak tau la sebab pesan kat biras belikan donut big apple yg 12 ketul tu...lupa tanya dia...free kot :-D

mamaaerish : said...

hik3.. nama jer designer... tapi mls nk wat sendiri nyer... ahaks2... ntah pe pe kan.... ;p

Willie a.k.a Reptoz said...

Cool...big aple bagi kalendar free? I must go to big apple kat kuching ni nanti.

KV said...

eh, bagus gak ide wat kalendar gambar family tu.

Ena said...

a'a.. kak, memg cantek lau wat family calender.. ena ader tengok kwn ena punyer.. tingin gak nak wat camtu.. tp x tau bile daaa.. heh3x..

tifa said...

Saya pernah buat kalendar gambar sendiri .....masa tu bar u baru kawin ..gambar kawin je la banyak kat kalendar ihihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lawa la...
aku nak g big apple la...
nak same sis...
hehehehe...

Nana said...

ye nana pon dapat free beli donut kat big apple! eh, akak bagus jugak idea kalender gambar sendiri ngan famili...menarik gak!

bspotgurl said...

I dapat few table calendar from the supplier / vendors.. cantik-cantik gak calendar dorang ni BUT 2010 mcm tak byk sangat calendar cari supplier - dorang cakap nak cut cost..;)

Lady of Leisure said...

teringat kalendar kuda... dulu banyak kan skrg jarang dah dapat kalendar kuda ni...
yg slalu dapat planner kawan2 hubby kasi..
:)

sesemutku said...

eynda...kalo kat kampung glemer ngan klender kuda kan..ekekeke...1 lagi yg main koyak hari2 tu..pa tah panggei...

sisdee said...

i suke kumpul gak..hahahahhaahh...
dulu masa keje siap nyorokkan lagi dlm drawer tak nk bos kasi kat org lain hahahahah

noti..noti...

ammi said...

haaa..celendar Big Apple ku di mana ya???

Cik Emi said...

mahu jugak big apple!

Teika Kawashi said...

Wah! x taupun Big Apple bagi calendar...Cantik aa calendar dia..

m@ said...

hrtue membeli kat giant dpt calendar ade voucher2 lg ikut bulan..best jugak.
p jakel pun dioerg bg'
tp kn bebanyak calendar yg senang nk tgok..
calendar "kuda" hehehe...
x pernah buat yg ade muka sendiri..tp pernh tgok door gift dr pengantin...
:)

Zana said...

ye betul, dalam byk2 kalendar, klendar kuda aka kedai runcit jugakyg paling senang tgk, semua info ada cukup lengkap kan, even tak lawa sgt...hehehehe

IdzaLia said...

Lia belum start collect kalender lg.. nape mcm ketinggalan ni..waaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails