Sunday, December 27, 2009

Kad Yang Comel......Pas tu Makan dan Makan dan Makan.....

Pagi Jumaat adam keluar main dgn kawan2 dia....dekat 12pm dia balik rumah...pegang surat2 dari mailbox....memang duty adam setiap hari check mailbox....salah satu surat yg menarik perhatian eynda adalah dari Pos Ekspress...dari siapakah itu??
Untuk eynda ye...
Owwhhh baru teringat ada sorang blogger telah mintak address rumah eynda...memang sah dari dia....
Terima Kasih M :-)





Tersangat lah comel kad yg M buat....sungguh berbakat :-)




M...Hannah yg paling hepi dapat kad tu....pandai ye pilih kaler pink utk girl dlm kad tu...eynda pun suka hihi...



Siap bawak jalan2 dlm beg piknik dia (hannah) hokey....





Kami keluar lunch agak lewat sebab hubby & adam gi solat jumaat dulu....makan kat old town white coffee yg baru dibuka kat area Shah Alam Seksyen 13...bawah Sri Acapella Service Apartment.....Adam kata kita nak pegi tido kat "hotel" tu ker?? Dia nampak Sri Acapella tu macam hotel :-D



Eynda makan mee kari...hubby pun order yg sama....sedap jugak...Adam makan nasi lemak ayam rendang...hannah makan fries aje...



Lepas makan kami ke Houz Depot....hari tu pernah pegi dah...ni jalan2 lagi survey apa yg patut....



Singgah pulak makan kat old town white coffee kat sebelah Houz Depot tuh....makan petang pulak :-p




On the way balik rumah tanpa di plan hubby belok ke satu restoran utk tapau mee goreng....


Kenal tak restoran ni???

Gulam Mee kat Kota Damansara....tapau mee goreng...kueteow goreng....nasi ayam....best la kat situ....konsep gerai2 kecik....pilih la apa nak makan....macam2 adaaaa.....berangan nanti nak makan kat situ takmau tapau2....


Asyik makan je kan.... :-p

27 comments:

superheroes' mom said...

kalau weekend pi jalan2, gerenti penuh dengan acara makan2... tapi xpe eynda, weekdays diet balik kan :) tp I tgk eynda dah slim melim lah...

zarin said...

i suka acara makan makan ni...best hihihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

merai kan btl...
dapat kad trus makan...
makan...
makan...

eynda said...

superheroes' mom....tu la pasal...weekend jarang dapur berasap :-p Eynda tak kurus sangat la :-(

eynda said...

zarin..sama la kita hehe...kalau boleh semua restoran yg halal kat malaysia ni eynda nak try :-p

eynda said...

meniti senja...hehe...macam celebrate sesuatu pulak kan :-p

Shariz said...

Shariz nak pi la Gulam Mee tu, macam best je :) Nanti Linda bgtau camne nak pi sana ok. Boleh try weekend nanti :)

me said...

gulam mee? aritu pon ada blogger suggest i makan kuetiau kat situ...kota damansara which area ek? nakkkkk ppiiiii laaaaa :)

Lady of Leisure said...

wah makanan lazat2...
diet2 jugak kan kak eynda...
lady pun tgh diet skrg.. alhamdulillah dah turun 1.5kg dalam masa 1 minggu ekeke.. hope hati ni tabah la... tapi weekend ni lady melantak boleh tahan la jugak hehe.. lepas gian..

:)

Chik Na said...

comelnya kad yang eynda dapat tu ..so cute..

syoknya makan-makan..terliur lak plak.. sok luar ngan member leh la ajak p makan kat old town..

yangyuyu said...

kerap mkn tp kuantiti sikit takpe eynda..rumah sy kat kota damansara..nak pi gulam mee tu dekat aje, tapi tak penah pi pun:)

Shariz said...

Linda, bila kita berdua pulak nak pi makan2 kat old town? dekat sgt ngan rumah kita kan...hehehe

sesemutku said...

aritu mut mkn kat oldtown laksa asam...ok la jgk...pastu 2nd time mkn nasi lemak ayam rendang n hubby mkn mee kari...sedap la jgk kan...
mekasih polin karna bwk mut pertama kali ke situ..hehehe

eynda said...

Shariz...nanti eynda tanya hubby jalan nak pi sana...tak brape terrer eynda ni...tapi ikut jalan sungai buloh ke damansara la...nak pi makan2 kat old town sesame jom la... ;-)

eynda said...

Aida....dari shah alam...ikut jalan sungai buloh ke damansara....nanti eynda tanya hubby jalan yg betul2 ke situ...

eynda said...

Lady...congrats...cepatnyer berat badan turun....akak dah lama tak timbang berat badan :-D

eynda said...

Chik Na...bestnya nak keluar dgn kawan2 :-)

eynda said...

yangyuyu....kerap tapi kuantiti sikit takper....cuma kelemahannyer yg eynda makan "lazat2" belaka kekekek....kalori....kalori... :-p

eynda said...

Mut...eynda pun dah pernah makan asam laksa kat old town...sedap jugak kan :-)

KV said...

bila dah jalan2, wajib ada acara makan2. Hehe

Ena said...

cutenyer card pink tu.. sukeeee.. :)
cantik la pic2.. terang dan jelas .. puas tengok..

shabiela said...

asik mkn je.. terliur ni.. heheh..

eynda said...

KV...ha'ah wajib kan :-D

eynda said...

Ena...tq...cute kan kad tu :-)

eynda said...

shabiela...asyik makan je kan..ntah bila nak kurus...nak kena kayuh ellip balik start 2010 nih :-p

iNa said...

alahai kiut nye kad tu... :)
nyum..nyum....best mkn2...

eynda said...

iNa...ha'ah kiut kan :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails