Tuesday, December 8, 2009

Jom Naik Scooter.....

Seronok la Adam.....dari last week dok mintak scooter....dapat jugak kat dia...last night hubby beli sebelum balik keje....weekend dah cari kat kedai beskal TTDI...stock utk gegirl ada ler...pas tu singgah giant pun takde....so hubby beli kat toys r us....




Muka hepi tak terkata la tuh......




Tapi kena berebut dgn Hannah la pulak...Hannah jeles tak bagi langsung Adam sentuh scooter tu...siap tolak2 abang dia dgn muka yg bengis huh....nanti kita gi cari beskal utk Hannah pulak okey...




Terpaksa la simpan scooter ni dalam bilik Adam dulu....nasib baik Hannah tak pi kacau...dia cuma sakit hati bila Adam naik benda tu jek...dia pun nak naik...tapi tak reti punnn...



Posing dulu la last night....ni pun curi2 ambik gambar...kena pantas nanti kalau Hannah nampak mesti terjerit-jerit anak dara tuh tak bagi sentuh scooter...ntah apa masalah dia pun tak tau hihi...

Pagi ni Adam keluar main dgn scooter....terpaksa keluar senyap-senyap sementara Hannah leka depan TV....Hannah ada tanya mana Adam....eynda cakap Adam pegi buang sampah kekekekeke.....*jgn tiru gaya penipu ini di rumah*

20 comments:

LiAnA said...

masih ada lg trend main scooter ni kan... dulu mende ni top betul.. adik time tu umur baya adam gak.. now dah form 3 pun dia thn depan.. pun sibukkk mintak ayah tlg belikan time tu..

ku pun ada tumpang sekaki main wakaka.. tp susah arr bdn berat..payah nk balance

honeylanz said...

kids mmg suka benda ni. mykids pun sama.. tp yg adik x berani bg main lagi...

iNa said...

seronok la adam dpt scooter.. :)

zarin said...

eh eh hasya pun dah lama aim nak scooter nih...i je belum belikan lagi sbb tk confident lagi :)

MAKCIK REHAN said...

Ben 10!
rasanya kalau mencah nampak pon mesti dia pon sakan nk rebut jugak.

Lady of Leisure said...

lady pun suka kalau dapat satu scooter ni kak.. hihi.. kalau ada best gak sbb kawasan sini berbukit hehe...

Ena said...

wahhh scooter.. tingat kat anak sy yg suke ngendeng kat anak jiran sebelah yg suke main scooter.. tp kami x beli kat dier sbb dier kecik lg, pompuan dan lasak.. main beskal cukup la.. yg boy ok la main scooter nieyh.. sesuai ngan dorang.. tp ader gak dak pompuan yg suke main tp lau dah besar ok la kan.. he3..

Softtouch [Hanim] said...

scooter ben 10..ni kalu danish nmpak ni mau dia curi dr adam nie..he he he

eynda said...

Liana...kat sini baru nak start balik la kot...




honeylanz...kalau kecik sangat kena hati2 la kan..



iNa...seperti gambar yg pertama seronok dia tu :-p




zarin...utk gegirl comel2 je eynda tengok...tengah aim barbie punya utk hannah hahaha....




MR....boleh bayangkan hehe...




Lady...best kan..nak pegi mana2 kejap je dah sampai :-p





Ena....ha'ah ada utk gegirl jugak....kaler pink sweet je...macam anak mat salleh selalu pakai helmet utk keselamatan :-)

ArELeEz said...

bohong sunat.. he3..

Mr PenyuBiru said...

la naper tak beli tuk hannah sekali.sian dia. dia jeles aa tu, tu pasal tak bagi abg dia main.biar dua² tak dpt.macam tu lah kerenah adik beradik.

maira said...

kikiki... maira pun guna ayat yang sama... ijoi selalu tanya ayah nak g mana tu ibu, maira jawab, g buang sampah.. padahal ayahnya g kedai bawah... kira tipu sunat eh ?? hehe

eynda said...

Areleez...kira bohong sunat la ek hihi....



Encik PenyuBiru...hubby tak berani nak beli kot...tapi jap lagi nak usha2 beskal murah kat giant tu utk hannah hehe...




Maira....tu je cara nak bagi diaorg diam kan...nanti dah cerdik tak laku dah tipu sunat tuh :-D

Ms Pancake said...

bukan hannah je yg jeles ngan scooter ben10 tuh.. i pon jeles.. hihi

Syikin said...

scooter BEN10? uhh ni kalau hakim tengook ni..mau merengek nak ni...

rash said...

fahim mesti suke tp die kecik lg..
huhuhu

shabiela said...

suka nya adam dpt scooter. hannah jeles la tu.. heheh..

Chik Na said...

seronok la adam..dapat scooter BEN 10 pulak tu ...

sweets said...

dpt bayangkan...hannah rebut dng adam he...
sweet pun kalu nk beli kena beli 2 skali...x pening,beli satu...
hmmm...papa dia ckp gerenti berebut punya.

I want to lose weight said...

aku dulu suka giler main benda ni..
ada gak 1..
lepas dah ada boyfren.. tak naik dah..
tau2 hilang je skill naik scooter ni laju2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails