Wednesday, December 9, 2009

Hannah Pun Ada Jugak....

Petang semalam eynda gi Giant belikan Hannah beskal. Yg ni je yg Hannah berkenan....ada satu tu besar skit dari yg eynda beli...kaler pink tapi bahagian handle semua macam ultraman jek...tak kena konsep langsung... :-D Layan je la gambar Hannah....macam-macam gaya dia buat....siap jadi pomen ketuk2 beskal :-p Beskal ni harga RM69.90.....hubby kata kalau beli kat toys r us mesti ratus2 harga....




Kona baring.....




Ni tak tau apa gaya....




Jadi pomen jap....




Gaya pandang belakang....




Gaya Statue.....




Gaya naik moto kalau berkain ketat....



Gambar dia banyak tak pandang kamera sebab asyik dgn TV. Citer apa ntah.....sambil tengok tv sambil pandai2 dia buat memacam gaya...nasib baik tak terlentang ke belakang time dia panjat2 tuh...eynda dok standby je depan dia :-p

So settle masalah....Adam & Hannah dah tak gaduh2 pasal beskal...dah ada sorang satu.....nasib baik 2 orang je hehe....

15 comments:

zarin said...

okay lah tu dah dapat sorang satu..senang hati mummy kan!

BULLET said...

bullet dulu first time dapat beskla bmx dari parent umo bape tah...gile bawak tido beskal tu...sampai sekarang ingt lagi

ArELeEz said...

gaya yg last sekali tu mesti dpt undian t'tinggi! he3..

sesemutku said...

alalal comel...aritu dok tgk nk blikan khaira...tp kan...beskal nuri masa besday setaun dok cun lg..syg lak kan...dah la umah sekangkang elephant...heheheh,,,

Queen said...

ala..comelnyer hannah...pasnie takdelah abg adam nak kene sorok2 kuar main scooter...eeheh..

tuela..tgkkan gaya hannah tu..seriau..kalau terbalik la beskal tu....aish..budak2..tak reti erti takot...

Softtouch [Hanim] said...

yg penting tatap pink yer hannah...

senang dah ade sorang satu xdelah nk berebut bagai...

Ella said...

camtulah kalau ada 2 org anak kan eynda.

sorg beli, sorg lg mesti belikan jugak!.

danny ada scooter, tp hangat2 jek. la ni tak tersentuh pun, dia layan basikal je..

Mar said...

cute basikal tu...sgt sesuai dgn si comel hannah :)

Dilla said...

so sweet.....

sweets said...

senang dh abg adam nk main x yah sorok2 lagi...
beskal hannah cute pandai dia pilih...

Lady of Leisure said...

hehe.. dapat sorang satu mesti senang hati adam nak main skuter kan hihi

LiAnA said...

ehh cutelah beskal tu.. sama cam tuan dia... hannah pandai kayuh tak ?

rash said...

basikal hannah sgt comel..
seswai sgt ngn die ^^
aihh kecik2 dh pandai nmpk cute sentiase =)

maira said...

2-2 comel... hannah comel, beskal pun comel... hannah ada potensi jd model la eynda... :)

shabiela said...

comeynya basikal hannah.. skali ngn senduk ker bli beskal tu.. sama la kita kak, sha pon kena bli 2 skaligus.. sib baik 2 je kan.. he he..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails