Wednesday, December 16, 2009

Avillion Day 2.



Tengah tunggu abang adam & ayah bersiap...nak pegi breakfast....hannah makan nasi lemak kosong & koko krunch aje...yg lain dia takmo...kalau malam plak dia suka makan kek coklat :-)




Malu-malu nak kejar burung merak....



Sekali haaaa....tak takut langsung....ikut hati dia nak terus tangkap peluk burung merak tu....ada citer barbie the princess island kalau tak silap tajuk....ada burung merak....bila hannah jumpa burung merak ni dia tanya "ehhh...mana barbie??" hihi...






Burung merak ni tak suka org kacau2 dia....waktu org bagi makan binatang lain burung2 merak ni duduk ataaasss tempat tinggi....nak privacy jugak :-)




Bagi bunny makan....best...comel2 :-)



Hannah ni memang tak tau takut....abang dia plak penakut kikiki....sabar je la...



So cute!!



Sesak gak tempat ni....hari ke2 kena tunggu giliran ke2 utk masuk situ....ada seekor ayam serama tu umur dah 8 tahun.....setiap April diaorg akan celebrate birthday dia :-D



Kesian yg terkurung...nak makan jugak....



Ni je Adam berani pegang kikiki...



Dia yg paling kecik dlm pet farm...so cute!!



Pas tu balik bilik jap rehat2...sejukkan badan....posing lagi depan balkoni....nasib baik atas pasir pantai...kalau tengah laut sape nak turun laut pas tu snap gambar kami?? Hahaha....




Petang skit abang adam & ayah gi swimming pool.....eynda bawak hannah gi playground....



Sorang dia je kat situ....



Pas tu bawak masuk kids cabin....



Sambil main sambil tengok tv....



Amboi!! Buat macam rumah sendiri nampak......dah dia sorang je kat situ...ada sorang boboy dgn mummy dia masuk kejap je pas tu anak dia takmo duduk dlm tu dah...



Sambil skodeng hubby sendirik...ok la tu kan...nak skodeng sape lagi kekekek...



Kebetulan jiran kami kat kondo pun ada kat Avillion...Adam syok la ada geng!



Dekat mahgrib balik bilik....kat luar tu ada dinner malam tu...orang MAMPU :-D



Ni gambar malam check-in...lupa nak tepek tadi....tengok sape paling lasak masa tido??

21 comments:

rash said...

seronok nye eynda ngn family g bercuti~
gamba2 yg eynda amik sgt lawa..
rash suke gamba hannah duk kt berande tuh.. sgt comel ^^

zailamohamad said...

Cantik sungguh gambar2 yang Eynda ambik ni..suka bila tengoknya;-)

Mia-Ina said...

menariknya gambar ni...great job...

Lady of Leisure said...

waduh2... cantik2 gambar akak dalam entry2 avillion ni.. pakai kamera baru ke ni kak.. hehe.. lawa gambarnya very sharp... suka lady tgk..

noradzlina.kamdani said...

cute nye gambo anak dara akk..gambo akk pkai cap tu nmpk mcm akk gebu d pipi yek...

m said...

best gambar2 :)

hannah dah nampak besar.

mama dia pun menten cun hehehe

ratna said...

hannah ni sebijik mcm anak saya laila..tak takut punya dgn binatang..kalau bole nak dicekik2nya binatang tu.. adam pulak sama dgn si kakak.. penakut sikit.

LiAnA said...

ctklah pic.. nampak cam poskad..
dengan tak malunya ku nak tanya 1 malam berapa harga kat Avillion tu eynda hihi

neezareef said...

jinaknyeee

shabiela said...

cutenya hannah berdiri ats kusi.. cekak pinggang ke tu cik adik.. ekekek..

eynda said...

Rash...thanks :-)

eynda said...

zaila...thanks :-)

eynda said...

Mia...tq...masih amatur... :-)

eynda said...

Lady...akak pengguna setia NIKON hehe...

eynda said...

noradzlina....gebu chubby2 kikiki....

eynda said...

M...tq...

eynda said...

Ratna...ye ke...boleh geng la diaorg ye :-p

eynda said...

Liana...kalau ikut harga bilik saje termasuk tax etc dlm RM500-RM600 satu malam...

eynda said...

neeza...ha'ah binatang kat situ semua jinak2....eynda siap pegang anak ayam...diam jek dlm tangan :-)

eynda said...

shabiela....ha'ah cekak pinggang cara dia le kikiki...

Chik Na said...

seronok budak budak p avillion nih..ader pet farm, games room ... berbaloi bayar mahal pun...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails