Thursday, December 3, 2009

Anak-anakku.....

Tadi kannn...pegi beli barang skit kat pasaraya HERO.....dekat je dgn rumah...tapi kena bawak kete gak...kalau jalan kaki ntah brape jam nak sampai.....kalau bawak kete 10 minit dah ada kat HERO...



googled



Bawak anak dara pink ni....



Dengan hero ni...apasal ler pi buang kasut...


Kalau la ada pembaca blog ni berada di HERO tengahari tadi, mesti perasan ada sorang budak kecik melalak-lalak sambil duduk dlm troli....pas tu mama dia buat pekak telinga jek...kuat lak tu suara dia melalak...satu HERO tu bergegar :-p




Semata-mata nak benda ni!! Mula-mula eynda buat tak tahu je...dgn harapan jap lagi hannah stop melalak....tapi nampak gaya macam takde harapan pun dia nak diam...ok la bawak jugak dia kat bahagian yg dia dok tunjuk2 benda ni...

Eeeeeiiii geram la....setiap kali keluar bawak gi beli barang memang kena bayar tax.....nasib baik adam tak mintak apa-apa tadi...adam nak muffin jek....dok suruh mama dia ni buat muffin....sebab mak kawan dia pandai buat kek....so mama dia pun kena pandai le buat muffin...ye la tu...tunggu pindah rumah baru kita beli perkakas buat muffin....sekarang mama malas nak beli apa-apa hihi...alasan kemain lagi :-p



"supeheyo"


Hehehe.....tengah dia dok sebut superhero eynda snap gambar...tu yg mulut ternganga kat penghujung perkataan "yo" ... bukan superhero la....itu powerpuff girl :-D

Layan je la :-D

15 comments:

Softtouch [Hanim] said...

amboi hannah..tecik2 dah pndai wangi2..cologne tu yg pewangi tu kan kak eynda..?

Just Call Me Bitt said...

hhahahhaha mesti cute jek dia sebut...

black said...

muka anak girl mcm omputih la. Laki omputih ke?

-iLLa- said...

kak eynda..dulu ms study kalo malas bwk kete..illa jalan kaki dr MSU ke apartment perdana tuhh..ekekke...
hannah mcm adam gak laa..kalo nangis bole kasi gegar itu tpt..smlm adam melalak kt imigresen...malu wehh..kaakkaa..

LiAnA said...

gambar hannah yg last tu cantik betul rambut dia... mcm rambut wanita inggeris yg pakai gaun kembang mcm tudung saji tu hehehe

ArELeEz said...

alaalaalaa.. nak cologne rupenye.. hiks..

Ena said...

Ena pun suke g pasaraye HERO..tp kat Ampang la.. :).. Ok la kan rege kat situw..

Cantek anan dara tu.. biasa la kan.. budak2 niey bile kuar je umah mula la dorang wat pangai.. saje je nak perhatian.. hu3..

Mr PenyuBiru said...

pandai betul diorang design botol tu,sampaikan berbudak melalak nak satu. samalah ngan anak aku.adeh!

zarin said...

ish germa betul ngan rambut hannah tu....
eynda mkn apa ye masa preggie kan hannah?hihi..nk plan utk pregnant no 2 lah...

eynda said...

Hanim....ha'ah cologne tu macam minyak wangi gak...

eynda said...

Bitt...hehehe....supeheyo :-D




black...selalunyer org tanya gitu la...kawin dgn foreigner ke?? Tak le...hubby melayu tulen...dlm blog ni pun ada gambar hubby... :-)




iLLa...kat kondo akak pun ramai student jalan kaki ke MSU...biasa le kan...ngada-ngada skit sejak kawin...jenuh nak kepung 2 org budak tu kalau jalan kaki :-p

eynda said...

Liana...ha'ah eynda pun suka rambut macam tu...sebab tu dapat kat hannah kot :-p




Areleez....kali ni cologne....esok lusa apa pulak dia mintak huhu...




Ena....bukan takat keluar je nak perhatian....kat rumah pun kalau nak sembang2 dgn ayah diaorg, mula la diaorg pun bising2 kacau kami nak sembang ..pening kepala nak layan :-D




Mr. Penyubiru....yg jadi mangsa mak pak la kan hehe...

eynda said...

Zarin...masa peknen kat hannah tak ingat la apa yg eynda suka makan tapi yg manis2 la...takde kena mengena kot hehe..

MAKCIK REHAN said...

ader adegan guling2 tak kak?

kalau aisyah siap guling2, keras2 badan, berat2 kan badan tak bagi kita dokong.

Inilah salah satu contoh perlakuan yang mengundang pelempang makcik rehan. [agak zalim di situ :P] kekekeke

babyluv_ayang said...

geram betul tgk kids yg ada rambut kenteng2 ni....hannah ngan anak illa, si adam tu....hehehheh....suka sgt....adik fara yg kecik sekali yg nak practical kat ofis fara pun rambut mcm si hannah....mmg rambut kenteng....tak yah nak sikat2...heheheh...tapi menarik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails