Saturday, December 5, 2009

99HTN Day 34.

Owwhhh yeaaahhhh....semalam macam rajin snap-snap gambar makanan pulak...so entry 99htn utk hari ke34 lebih ceria :-) Takyah citer lebih la tengok gambar dah paham kan ....siap tulis dah pagi makan apa...lunch makan apa...bla bla bla...workoutnonadominggunibarusekalijeworkout :-p










Noodles dlm sup daging...vege tu lettuce segar...macam eynda makan for dinner gak..


Selit gambar dinner hubby.....hubby pun takmau makan nasi jugak malam2 sekarang ni...kagum kot bini boleh buat naper dia takleh buat kan muahahaha.....lagipun ramai jugak member hubby yg rajin jaga makan ni...so dia ambik tips dari member2 dia & balik dok citer kat eynda....thanks for supporting me :-)

6 comments:

sisdee said...

hahaha my hubby pun bila tgk saya dah tak makan nasi mlm..dia pun jeles n tak nak amik gak hahahahahah

sue said...

Bagus jg kan keadaan mcm ni..Hubby sue pun masuk hari ni dah seminggu dia tak amik nasik...Nak diet jg katanya....

apa2 pun tahniah kak..kerana berjaya jg melepasi hari2 tanpa nasi sehingga ke hari ini...

noradzlina.kamdani said...

hubby kite blk weken jek..so cian le klu dia pun ikut xmkn nasi...tp skang dia dh pandai...dolu kene susun pinggan nasi utk 4 org sbb kite n ank2 akan mkn nasi bersama2... skang dia amik 3 jek utk nasi...dia n ank2...kite mkn roti, xpun meratah lauk jek jd kite kene gune piring kecik...klu pakai pinggan kene ltk lauk BANYAK...utk penuhkan pinggan...

iNa said...

noodles dlm sup daging tue nmpk menyelerakan.... :)

IdzaLia said...

Lia dgn Mok ni baru start nak kurangkan makan nasi.. bagus ni kak eynda byk bg resepi blh try buat jd lupalah kejap pasal nasi tu.. kekeke..

IdzaLia said...

Lia dgn Mok ni baru start nak kurangkan makan nasi.. bagus ni kak eynda byk bg resepi blh try buat jd lupalah kejap pasal nasi tu.. kekeke..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails