Tuesday, November 17, 2009

TAG 8 perkara "saya sedang" dari Syikin.

Hhmmm...dah lama eynda tak jawab tag...
Macam dah terlupa jek tag yg belum buat..errkk...
Eynda jawab tag ni dulu...
TQ Syikin .



1. SAYA SEDANG memerah otak utk menjawab tag ini.
2. SAYA SEDANG duduk di depan pc.
3. SAYA SEDANG delete email2 yg lama penuh sawang.
4.SAYA SEDANG menukar lagu2 di dlm blog saya.
5. SAYA SEDANG melayan Hannah yg asyik suruh tukar dvd setiap beberapa minit.
6. SAYA SEDANG lepak2 di facebook saya.
7. SAYA SEDANG pening kepala.
8. SAYA SEDANG lepak di dalam bilik tido sebab Adam tengah tuisyen kat ruang tamu.


Wah!! Very the senang tag ini.

Oleh itu eynda nak pass tag ni kepada :

1) Lady of Leisure
2) Luv_Ma
3) Diana ammi ANJ
4) Meabadi aka alamaktuan
5) Nor Idzalia
6) Ana Suzana
7) Mia_ Ina
8) Ina mama Nabila
9) Sweetsmama
10) Mardiana


Sila la buat yer... ;-)


7 comments:

Lady of Leisure said...

hihihi.. tq kak eynda...
akak tau2 jer lady ni mmg ketagih buat tag...
:D
nanti lady buat..
tq again..
:)

Mr PenyuBiru said...

saya sedang menulis komen. :)

m@ said...

bnyk dh hutang taq dr kakeynda ma belum buat..dpt lg..tq kak:)
nanti ma jawap.emmuah!

Mia-Ina said...

insyaAllah akan buat nye...esok ye..tq kak..hehe

Syikin said...

macam best laplak main2 tag ni.. hehehe.. tag yang senang ok la.. tag yang complicated tu yang lambat sket nak sahut cabaran tu..hehehe welldone kak:)

IdzaLia said...

thank's akak.. esok lia jwb ekk

eynda said...

Lady...akak tahu lady memang suka buat tag :-)



Mr.Penyubiru....pandainyerrrr :-)




Ma..takpe take ur time....akak pun banyak hutang tag tapi akak terdelete hari tu dah lupa tag lama2 :-(



Mia...ok :-)



Syikin...ha'ah kekadang ada tag yg soklan macam nak buat SPM hehe...senang ke SPM?? Bagi eynda susah gak :-p




Lia...orait...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails