Thursday, November 19, 2009

Sabar Je La....




Grrrrrrr.....penat kemas rumah....
Tengok sape yg tukang sepah....
Kreatif sungguh...
Susun2 buku buat jambatan...
Bila nampak mama ambik kamera dia mula posing...
Tu posing ala-ala barbie & the three musketeers...
Harap maklum....



22 comments:

Eyriqazz said...

Comment box cam hiding.Hampir tak cuba.Hehehe,anak...Tanpa mereka ,sunyi la rumah kan?

IdzaLia said...

Hannah ni boleh geng dengan Khalid.. keja sepahkan barang aja.. tapi sunyi kan kalau tak ada..

mamataya said...
This comment has been removed by the author.
mamataya said...
This comment has been removed by the author.
mamataya said...

kuikuikui...kreatifnya hannah kak eyndaa..kekeke

sekarang demamn 2 musketeer kan??? shazzy amik wayar HP ..di pusing2nya..konon2 mcm barbie tu la..

memacam...tak apela..asal dia x meragam..

sisdee said...

hahahah sungguh kreatif :)

sesemutku said...

leh geng la...diorg nie siap buat lompat2 g seberang...letih nk kemas..

Chik Na said...

sama macam sufia..balik je sekoilah mulanya buat project..

p/s: dia pun suka susun buku buat jambatan macam hannah jugak..

MAKCIK REHAN said...

Mencah nak join boley?

kekekekeke... dia takmau jadi barbie, dia nak jadi salah sorang musketeer tu! [mau meletup umah untie!]

Topsy-Turvy Mum said...

Haha..yg tak tahan tu siap posing bila mama ambik camera..cute!

adha said...

saba jek la... dia buat main cenggitu ok lgik.. si anis, main tarik alas meja la. sepahkan pamplet la.. sepahkan kunci la..

lg la pening.. jap jek umah lawa tersusun

eynda said...

Eyriqazz....ha'ah kalau anak2 takde memang sunyi...dioarg tido pun kita dah rasa rindu :-)




Lia...ye la kan...boleh geng...takpe la janji diaorg sihat kan :-)




Me...ha'ah sekarang demam musketeers ni..kalau nak barbie pun hannah pegang yg musketeer..dekat RM100!! Jenuh offer yg lain kekekek....




sisdee...budak2 ni ada je idea diaorg kan :-)




Mut....boleh geng dgn hannah...lawan lompat :-)



Chik Na...idea diaorg ni lebih kurang je kan :-)




Mr...boleh..boleh...mesti happening...sape lagi nak join? hehe...




Rox...tu la pasal...siap posing :-p




adha..ni baru satu part penyepahan...tak citer lagi part benda2 hilang sebab dia alihkan tempat haha...kalau dia pegang apa-apa kena cepat2 ambik simpan...kalau tak jenuh cari 1 rumah :-p

ammi said...

kikikiki..itu cute girl..saper nak marah??

eynda said...

Ammi...tu la tengok muka & gaya terus tak jadi marah....geleng kepala sajek...

Farra Dhelina said...

wahhh..pandainya wat jmbtnn.. hihi

neezareef said...

dia nk bg eynda excercise secara percuma...

vee said...

hee...cutenya Hannah posing camtu..muka pun ala2 anak mat salleh..

Softtouch [Hanim] said...

sabar jelah..he he he siap posing yg xtahan tu...sy kan selagi dia xtido selagi tu malas nk kemas sbb bila dia tgh jaga tu kemas je berselerak balik...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Azmiezas said...

Eynda..>..sama la mcm abang Hariez kalau ada kat umah..suka sepahkan barang2..merata-rata pulak tu..macam la mama2 sedunia ni tak de keje lain...sabor je lah...

IxoR@ said...

budak-budak...keletahnya tak leh tahan....ada je akalnya...

:D

sweet hannah!

shabiela said...

alolo... cutenya hannah.. siap posing tu.. penangan kartun nye pasal.. ekekek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails