Tuesday, November 24, 2009

Rezeki Dari Nuffnang.



Alhamdulillah...

TQ all....kerana korang yg rajin klik2 nuffnang eynda, "gaji" eynda dah semakin bertambah....
Walaupun tak banyak mana tapi teruja gak la...

Dulu tak pernah ambik tahu pun pasal nuffnang ni...orang ada, eynda pun nak...lagipun suka baca statistic visitors ...

Sekarang orang klik...eynda pun klik2 jugak hehe...

Terima kasih sekali lagi...kawan2 yg klik nuffnang eynda jangan lupa tinggalkan jejak supaya eynda boleh klik2 nuffnang korang pulak...

Yg belum ada nuffnang ayuh letak nuffnang kat blog kamu ;-)




15 comments:

BULLET said...

wah, tu cam dah boleh cash out je tu...hehehe

JiEjAh_DeEn said...

uikkk byk dah ker eynda?
leh buat shopping raya hehehehe

neezareef said...

skit2 lama2 jd bukit

sheila said...

sronokkan bila tgk duit tu keep on naik day by day...

tp org rajin update blog cam eynda lg senang nak naik duit tu..

kite ni..dah malaslah pulak nak update blog

iNa said...

yippe..dpt duit raye..hehe..

zailamohamad said...

Waaah..Zaila pun cukup teruja skrg ni..kalo dulu nak tunggu duit tu naik seposen sket punya susah, skrg ni alhamdulillah skali buka naik RM1, tapi lama lagi baru boleh cash out kan duit tu..huhuhuhu
Eynda klik2 juga Zaila punya Nuffnang k;)

Anonymous. said...

alaaa apsal tak tunjuk? :-) nanti kita main-main saling click nuffnang ye? hehe.

eynda said...

Bullet...dah boleh tapi nak simpan dulu :-)





Jiejah...sikit je tu :-)




neeza....insyaallah...





sheila...naper dah tak rajin...pembawakan kot hehe...





iNa...duit raya seciput je :-)





zaila...ok nanti kita klik2 antara satu sama lain...eynda naik banyak tu pun sebab mula ambik peduli dgn nuff2 tu...dulu tak kisah sangat so dulu2 naik takat RM4 jek :-p





Anonymous....malu la nak tunjuk...orang lain lagi dapat banyak.....lepas ni blog mana yg eynda jenguk ada nuff eynda nak klik2....saling membantu :-D

Chik Na said...

Wah suri rumah can kita ni seronok nya dapat duit pree can ni .. nanti chik na pun nak boh kat blog Chik Na jugaklah.. eynda jgn lupa lak click nanti ;-)

MAKCIK REHAN said...

dah ribu riban nanti boleh cash out kak. dapat beli tupperware untuk melengkapkan dekorasi di dapur anda pon dah cukup bagus kan? [sila terjebak mcm makcik dulu :p]

adha said...

klik3 nuffnang eynda...

nuffnang kita kadang tido... huhuhu
(kita punya sket jek.. huhu)

Anonymous. said...

hehehe kita pun dah terpanggil nak share income (layak ke dipanggil income hahaha) dari nuffnang ni. samalah kita, mine is even worse, tak sampai RM50 pun lagi hahahaha...

Prettylady-ATuL said...

wahhh! bestnya...
aku pun rajin klik kak eynda punya nuffnang tu kalau ada time yg kuar survey poll tu...rajin gakk ku melayan... tak sangka ye...
mcm ni boleh la bantu membantu..
moh ke blog ku pulak membantu nuffnang ku... akan ku bantu balik. deal? aku baru brapa sen je...takde org yg rajin klikk.

Shida said...

kak,ajar shida macamaner nak masuk nuffnang tu..huhuhu..

Nana said...

teruja jugak nak ade nuffnang ni..camne ek? kene klik kat nuffnang everyday ke untuk dapat cash ke camne? nana kene studi nih...heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails