Tuesday, November 24, 2009

Katie Holmes.....

Jom kita tengok artis pulak...

Eynda suka sangat tengok Katie Holmes (KH)...
Sejak dia bercinta dgn Tom Cruise....pas tu dapat SURI....sampai la sekarang....
Tapi takde la sampai fanatik tau serba serbi pasal dia....takde la setiap lakonan dia eynda tengok...
Cuma selalu lepak kat website tomkat tu je dari dulu2 hihi...fanatik ke tu?? :-p


Satu ketika dulu...lepas bersalinkan SURI, KH pernah kuruuuuussss sangat...
Cuba lihat gambar2 kat bawah ni...



Ada lagi satu keping gambar tapi cari tak jumpa kat mana ntah eynda saved...tapi gambar tu dgn gambar atas ni agak obvious macam Tom kena papah KH.

Mula2 eynda dok ingat dia terpengaruh dgn Posh Beckham...kan diaorg kamceng....
Tapi bila eynda google2 *terlebih rajin*
Rupanyer Tom pernah suruh KH buat diet detox....satu lagi Thetan Diet ntah apa punya diet pun tak tau...dah google pun masih blur....
Semata-mata utk usaha mendapatkan anak ke2....
Hhmm...sampai macam tu yer...kesian KH....


Dah dekat setahun jugak eynda tak masuk website tomkat tu....
Ingat lagi last eynda masuk dekat nak christmas last year....
Hari ni tetiba teringat kat KH cewaahhh...
Terus terjah website tomkat...

Wah!! Sungguh terkejut & agak gembira jugak...
Sebab KH dah lain...
Adakah dia berjaya pregnantkan 2nd baby??


Dah lain kan *winkwink*



Sangat comel...macam dia masa remaja dulu....



Kan cantik macam ni...takde la kurus terlampau sangat....nampak lebih vouge...lebih hot...



Natural beauty terserlah kembali....



Eynda lebih suka dia macam sekarang.....
Dulu sedih bila hari2 tengok gambar dia yg tak bermaya
Tapi sekarang dah nampak berseri-seri walaupun kekadang dia tak mekap langsung...nampak comot jugak kekadang....tapi better la dari cengkung pastu comot kan hehe...



Moral of the story....
Eynda...jangan terlalu taksub nak kurus sampai hubby kena papah nanti kikiki....


**Gambar2 adalah hasil kegigihan menggoogle...



25 comments:

rosma said...

nomei suri tuh...bile nk dpt adik ek..(hu3 cm kenal jer)betul tu k.eynda.jgn kurus sgt xtatik tau..biar ideal..

rash said...

rash suke KH ms die berlakon dlm drama Dawson Creek (xigt sgt tajuk die tp lama dh cite nih...) huhuhu... menakutkn pic yg 1st tuh.. mcm sakit plak...

Azmiezas said...

Kita sokong ayat yg last tu..sebenarnya kekadang kurus sangat pun tak cantek..

Kita rasa Eynda bukan kategori gemuk pun cuma berisi sikit jer..mcm kita gak..so kita harap Eynda jgn taksub sgt nak kurus tau...ok..

btw:..kita pun suka Katie Holmes yg sekarang ni...lawa..

LiAnA said...

Owhhh katie holmes ni cantikkk sgt..
tgklah anak dia mcm anak patung comell..

betul kalau kurus sgt tak syok peluk.. tu kata my hubby lah wakaka...
ku idamkan body cam jesicca Alba..
tak kurus sgt.. nampak solid..
arghhh boleh dapat ker huhu

sisdee said...

hahhahaha lawak le eynda smpai huby kena papah hahahahah

Chik Na said...

eynda pun cantik macam KH jugak :-)

Amelia Khalik said...

Eynda..bukan kurus yg penting tapi badan fit!! betul tak?? i rasa kalau takat kurus jerrr tak sexy...hehehe..tgk peha bunting padi kh tuhhh..sexy yg melampau kan..baru best..hahaha

mama idzareef said...

huhu..eynda fiz pn cam katie holmes ni ha..lepas deliver eve mmg berat badan turun giler2,,taktau kenapa..bkn diet pn..makan mmg tak kontrol punya..

problemnya katie holmes dh ok..tp fiz smpi skrg camni..makin teruk muka pn makin cengkung (family smpi cakap mcm addicts tau)huhu sedey..

dulu mase anak dara berat 56kg mmg montoks sgt gitu..lagi la fiz ni rendang je orgnya..time tu mmg diet giler2 la..2thn tak makan nasik.. hari2 bihun tomyam..pg ptg mlm mengadap bihun tomyam je..smpikan kwn2 pn usik bile kawen nnti kenduri buat bihun tomyam ajela tak perlu catering nasik bagai..;p last bjaya jgk berat yg diingini 46kg mase tu.. smpila pregnat eve 9bln last berat 66kg..mcm tong dah mase tu..hehe..

tp..pas bersalin je otomatik kecut je sume..la ni berat 42kg..huhu..muka makin cengkung walaupn fiz tak diet langsung...mcm2 usaha skrg ni nk naikkan berat tak bjaya.. aduhh terasa hodoh sgt2 skrg dgn badan kering muka cengkung..tatau la effect dr fiz diet smpi 2thn tak jamah nasik dulu tu..

panjangnya cite fiz kan.. moralnya
disini fiz nk share ngan eynda.. bile tgk eynda gigih usaha nk diet ni rase mcm nk bgtau je eynda tak payahla..sbb tgk eynda dh cun dan meletop badan cam gitu.. montok segar dan bugar je bile tgk..

takpayah la nk kurus sbb bile dh makin berumur nnti sure nmpak kecut je..(macam fiz skrg la walaupon tak tua lagi..huwaaaaaa)kalo badan berisi tak nampak berumur sgt kan..

skrg pn fiz tgh struggle cemana nk gemok balik..blh cecah 45 pn jadila..50 lagi bersyukur..yg penting muka nk chubby balik..huhu..

kalo eynda n kengkawan semua tgk pics fiz dolu2 sure tak caye..sbb chubby giler tak cengkung cam skrg.. huwaaa...nk camtu balik..

iNa said...

cun kan Kathy Holmes nie...
harap2 bile anak dh beso2 sok leh la dpt body gitu gak...ekekeke..

kak eynda..
adeh la akk nie..lawak la kan smpai kene papah plak..

tp betul la.....
kurus sgt pn x cun tau...
mcm org sakit je tgk...

mama idzareef said...
This comment has been removed by the author.
mama idzareef said...

terpanjang plak komen ni.. sori ekk eynda kalo fiz melalut..tp kalo ada cara nk gemok n chubby balik nak sgttt tau...

last but not least... eynda tak perlu diet dah..sbb body eynda dh cantik segar dan bugar lagi meletop okeyyy... kurus tak cantik la..

Dilla said...

hahaha lawak ler...bayangkan kita yang taksub nak kuruih ni tiba2 bila dah kuruih kena papah ngan hubby...tah2 duduk ataih kosi roda...lagi syahdu.....tapi jgn sampai tetiba arwah trus....sapa yang best...laki kita gak yang best sebab leh kawin baru....hihihihi sabo jer la.....tapi body idaman kak dilla cam megan fox tu....tapi sampai ke kiamat pun takkan jadik kenyataan...huhuhu berangan melampaui kredibiliti...menakutkan

MAKCIK REHAN said...

Makcik kalau kurus mcm Katie nilah muka Makcik! :P

Ella said...

eynda,
betul tu, kurus sgt tak lawa lah!..hehe
biar ada daging sikit, sedap sikit hubby nak pegang. hahah

especially bila tua, kalau kurus tak lawa,
kalau gemuk sikit tu lambat nampak tua tau..

for me badan eynda tu dah ok, tambah eynda rajin workout.

adha said...

kita suka tgok muka suri jek.. hehehe


** tak yah terlalu kurus, da macam rangka berjalan lak nanti.. hehehhe yg sedang2 aja... heheh

Ms Pancake said...

i suka tgk katie.. betul ke org ckp if dah kawin lagi bertambah santek..? :D

vee said...

yela..i lebih suka tgk katie skrg drp yg dulu..kurus n cengkung..nmpk older than her age..skrg nmpk lebih fresh n muda remaja gitu...
For me..Eynda x lah gemuk..cuma kekadang kita je terasa gemukss coz dulu2 kita kurus...i pun cam Eynda..skrg tgh sibuk nak kuruskan bdn!! tp x mo la kurus kering sgt!! hee..

MommyCT said...

itu pasal lahh saya nak gumukssss....uwaaaaaaaa!

IdzaLia said...

kak eynda dah cantik macam skrg.. klu kurus sgt tak cantik nanti.. Mcm KH tu kurus kering nampak macam sakit aja.. Biar berisi sikit yang penting sihat walafiat. Kak eynda dah blh senyum dgn bentuk bdn skrg.. senyum cikit..

sLEEping BEauty said...

hi eynda, mmg betul tu, kalau kurus sgt tak cantik lah.. intan tgk body eynda dah ok pe. cun sgt!
wahhhh... hehhee

Lela said...

eynda....sekali pandang mcm eynda la...betul tau...2 kali pandang mcm eynda ngan hannah pulak.....serious x tipu punya..x caya tanya org lain...:-)

mmg dia cun skrg dulu kurus sgt...

neezareef said...

slim lawo eynda jgn kurus..nnti terkurus sgt lak..

zarin said...

mcm mommyct..i pun nak gomuks gak!
tp tk nk hubby gomuk kikiki

sheila said...

jgn kurus sgt..sampai bila hannah tiup je mama dia dah terbang cam belon hehhehe

shabiela said...

kak, jgn kurus sgt mcm katie zaman dlu.. gmbo skang comey, berisi skit..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails