Sunday, November 15, 2009

My New Gadget.



Lalalalala.......

TQ hubby... I.L.O.V.E.U.

*winkwink*

41 comments:

Emma Maria said...

bebetul sayang En Hafiz kat Pn Eynda ni..rosak je zup zup beli baru..tahniah..ralit explore la new toy ye ;-)

Mar said...

bestnyaaaaa kak eynda :)

Lady of Leisure said...

wowwwww! d5000..
bestnya kak eynda...
dapat yg baru terus...
murah rezeki akak..
:D

zarin said...

wow! i loikeee....

-iLLa- said...

Kak eyndaaaa...wowww best...apa kelebihan dia eh kak dr yg lama tuh??

Kak eynda....adalh sgt selesa utk ilaa view blog akak mgunakan i phone...kalo pki pc opis/laptop asik kuar script error jek...np yer?illa nya pc ke laptop eh??

snowiffy said...

congrats eynda. nnti bole la xplore new toy tu n m pretty sure pic dlm blog ni akan jadi lebey vassss!!!

Cik Adek Manes said...
This comment has been removed by the author.
Cik Adek Manes said...

yeyy ! dslr baru..

Chik Na said...

Wow bestnya ...jelesnya tgk ..Chik Na baru berangan-angan..ntah kan dapat ntah ke tidak..

~ Shariz ~ said...

WOW...Jelesnyer !!! hahaha...

anyways, enjoy meng'explore' camera tu :)

p/s: pagi tadi dah try ke? awal sungguh Linda pagi2 dah takde kat rumah...hehehe...

Azmiezas said...

Amboi..syoknya...mesti tgh godek2 apa lagi yg ada kat kawan baru tu kan??...

Mesti Eynda tengah senyum sampai ke telinga kan??/....ngeee..

Adrina Adi said...

wah, sapa tak sayang bini oiii..


hehehe.. best! best!

leeja said...

bestnyer eynda...

LiAnA said...

wow bestnya... cepat tepek pic guna gadget baru ;D

Mimie Hamdan said...

best giler... jap lagi nak gesek hb plak la... ekekekeke... takder maknanya...

Liyana said...

Wow, I'm eyeing on this one too. Berangan dulu, ntah bila la nak dapat :)
Enjoy taking pictures!

aNa SuZaNa said...

kak eyndaaa..
bestnya..berapa riban tu..hihihi

Ashikin said...

kak eynda, tahniahla dpt baby baru ek. ahahaha. jgn terlupa berdiet plak masa ngah happy ni. hihihihi.

NJ said...

wah eynda...gadget baru la no
bagi pantun sat ni..

naik bas berasak asak
nenek rock masak paru
yg rosak cuma lense
terus dpt gadget D5000 baru

sis duk teliuq tgok ni..emm cepat buat n3 nak tgok pic tu mesti cunz melecunz

NJ said...

ish silap plak ayat pantun

naik bas berasak asak
nenek rock masak paru
walau hanya lense yg rosak
terus dpt gadget D5000 baru

sorry2...hehehe

eynda said...

Maria...hubby eynda gitu la..suka sangat buat suprise hehe...


Mar....memang best :-)



Lady...tq..plan nak belikan lense utk D40 je...pas tu dia pegang D3000...tetiba belikan D5000 terus :-D

eynda said...

zarin.... i loike tooo.... :-)




iLLa...kelebihannyer banyakkkkk....ada live movie...ada banyak scene yg takde kat D40...macam2 lagi la nak kena baca dulu dlm manual hehe..sebab better baca blog akak guna iphone sebab akak guna iMac kot :-D Kan adik beradik :-p



yanie...tq..insyaallah...banyak lagi nak kena study kat manual...tak pandai :-p

eynda said...

Geyin...yeaayyyy :-D




Chik Na...insyaallah satu hari nant mesti dapat :-)




Shariz...jgn jeles hehe...pagi tadi breakfast kat luar pastu terus zassss menuju tempat yg boleh bergambar muahahaha...

eynda said...

Azmiezas....ha'ah sengih tak habis lagi :-p



Ed...alhamdulillah...tak mintak pun D5000 tu...mintak lense cikai jek :-p

eynda said...

leeja....memang best...betul2 tak sangka..alhamdulillah :-)




liana...nanti eynda tepek...baru belajar le :-p



Tommy....gesek jangan tak gesek :-D

sitie said...

wah kak eynda..rosak jerk terus dpt yg baru..nie mmg terus dpt ke...@ nak kena guling2 dlu bru dpt nie?? :)

M said...

:) am happy for u!! nanti share2 la knowledge pasal yr camera ai interested. I tengah fikir dslr yg mana nak beli.

jealous la sikit kat eynda muahahaha..confession yg ikhlas..boleh tak camtu???

Amelia Khalik said...

Congrats Eynda..semestinyer lepas nie gamba2 kat dlm blog u lebih berdentum..hehehe

Anonymous. said...

so D40 tu ada plan nak jual tak? hehehe. kalau nak jual, jual la murah-murah, nanti ada la orang nak beli tuuu (kenyit-kenyit mata sikit kasi hint)

Alida Ali said...

Akhirnya berjaya gak dapat yg barukan...bestnya...

IdzaLia said...

uihhh... murah rezeki..
lepas ni blh le jadi mamarazzi ye..hihi

::@.L.I.N:: said...

kak..nak tanya berapa RM?
Dah lama mengidam nak DSLR
tapi tak dapat2 lagik

::i.e.r.a:: said...

wowww.. syoknyer... baguz baguz.. cam ginilah tandanya hubby eynda sayangggggg bangat sama eynda... heheheee bertuahnyer..

eynda said...

Liyana....ur camera pun dah menghasilkan gambar yg cantik2...i loikeee... :-)

eynda said...

Ana Suzana...harga boleh beli LCD 30 inci-32 inci sebijik hehe...



ashikin...tq...weekend ni macam terlupa jap pasal diet..errkk...sudah tersedar balik.. :-p



Sis NJ...amboi siap pantun nooo...eynda masih kekok dgn kamera tu...nanti2 eynda tepek gambar2 yer :-)

eynda said...

Sitie....kalau akak guling2 hubby takmo layan hihi...kena buat perangai baik2...baru dia dgn senang hati nak bagi apa pun :-D




M...kamera ni banyak features...eynda belum study betul2 lagi, setakat snap2 biasa tu boleh la hehe...tapi apa-apa pun eynda akan share dlm blog...jeles yg sihat takpe... :-p



Amelia...thanks..insyaallah ;-)

eynda said...

Anonymous...bincang2 dgn hubby mungkin nak jual body D40 tu...pembelinyer kena cari lense sendiri la yer...nanti kalau jadi jual eynda war2kan kat blog ;-)




Alida...alhamdulillah :-)




Lia....mamarazzi tak bertauliah :-p



Alin...yg ni hubby dapat RM3K tepat...ada beberapa free gift....kalau yg D3000 boleh dapat dlm RM2K-RM2100...beli kat Subang Parade.



iera....hihi...kalau tak paham lagi nak kena babap la eynda ni kan :-p

shabiela said...

wow, cptnya dh dpt yg br.. best2.. pasni gmbo kena bertambah2 ek.. suka tgk gmbo akak sefamily.. :)

m@ said...

tahniaah...kak!best sesngt..
hby kak sungguh memahami..:-p

suhainini said...

bestnya dpt dslr:)selamat mengambil gambaq:)

Anonymous. said...

kalau nak jual, saya (mungkin) nak beli hehe. memang dah ada dslr dah, tapi asyik berebut dengan hubby je huhu...

letak cepat-cepat ya! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails