Monday, November 16, 2009

London Weight Management Week 4.

Last saturday eynda pegi LWM tapi tak buat treatment...
Eynda cuma pegi ambik meal plan & 2 produk yg eynda decided utk ambik jugak sebagai pelengkap sesi kat situ...100% duit eynda & dlm bajet hokey :-p
Mula2 konon takmo ambik tapi eynda cuba jugak la & akan tengok progress...(hari tu cakap takmo beli kan...haaa...dah jilat balik ludah eauuwwww)
Takmo citer banyak-banyak la pasal produk tu...

Eynda ambik keputusan utk takmo update any progress dari LWM sehingga tiba masa yg sesuai...
Meal plan korang akan tahu bermula esok sebab eynda akan ikut hampir 100% meal plan yg diberi...
Lagipun berat & ukurlilit korang akan tahu jugak sebab ada 99HTN kan ;-)

Sesape yg nak tau progress eynda kat LWM, korang tahu nak cari eynda kat mana selain blog ni kan...email....fb...sms...

Kenapa eynda buat macam ni??
Sebab eynda takmo ada yg "talk behind my back"....buat spekulasi...blablabla...

Sorry....ini kes sebab nila setitik rosak susu sebelanga...
Tapi mana tahu esok lusa eynda akan buat semula entry LWM ni kan...
Tengok keadaan...


Sekian.


**Kekadang rasa macam nak privatekan aje blogku ini ggrrrrr.....


24 comments:

CikChelsea said...

sis,
u kurus laaahhhh..mengapa pegi treatment?

skrg mcm tgh melanda wabak org dok private kn blog kn? i wonder y haihhhh

JiEjAh_DeEn said...

alamak eynda ,
miss la nanti sy baca pasal LWM ni ..
suka baca n kutip mana² yg patut pasal diet eynda tau sob sob sob
:-(

Emma Maria said...

eynda,
sabar banyak2..bila dah jadi blogger yg terkenal..ramai follower..itulah harganya..pedulikan komen yg negatif tu..angaap je depa tengah menyanyi nyanyi..buat dekkk..ingatkan komen yg positif yg ternanti entry dari eynda..itu lebih bagus ;-)

eynda said...

cikchelsea...eynda tak kurus sangat...banyak lemak especially kat peha..lengan...

Eynda pasti blog2 yg diprivatekan ada sebab2 tertentu :-)

eynda said...

Jiejah...eynda terharu...ok la maybe sekejap je eynda ngada-ngada takmo buat entry LWM...wait & see k... :-)

Chik Na said...

yea lah eynda .. pedulikan sapa sapa yg bagi komen negatif, Chik Na suka baca blog eynda..

p/s : kalu eynda decide nak privatekan blog eynda...jgn lupa add Cik Na sebagai visitor yea..

::i.e.r.a:: said...

eynda...naper nih.. eynda mcm give up jer..x syok la nanti...:( biar jer aper org nak ckp behind., diaorg yg dapat dosa yg penting kita adalah kita ok.. dun worry "i support you..".. muahhhh

eynda said...

Maria...thanks sebab buat eynda tersenyum pagi ni hehe..muahhhss..

eynda said...

Chik Na...thanks...eynda cuba buat tak tau hehe...payah jugak kalau eynda privatekan blog...nanti kurang la dapat duit nuffnang kekekeke.....teruknyer perangai :-p

m said...

pasal diet/LWM semua saya faham kenapa eynda nak buat.

psl nak privatise pun faham.

apa2 pun kita support eynda and terus kasi semangat! I suka yr blog and yr style nuff said :)

eynda said...

iera...thanks sebab bagi support kat eynda....inilah dugaan dunia alam maya kan...pernah gak rasa macam nak limitkan citer hidup eynda tapi sebab minat yg terlalu mendalam utk berblogging ni buat eynda teruskan jugak..takpe...nanti2 eynda ok la ;-)

eynda said...

M..thanks dear..betul2 terharu... :-)

Nana said...

alahai mujur tak jadik nak private...lega.kalau tak terlepas nak bace belog akak :D

sisdee said...

ler napa nk private kan...mesti kena ganggu kan...

suke ati le kan nk tulis apapun kat blog kita kan..kan...

apapun invite me tau klu private kan..hehehe :)

skurang2nya klu u tnjuk psl DIET tu org tak g LWM pun leh tau kan..kan..

shabiela said...

kak, ader gangguan ker? kalo private jgn lupa add sha ek.. byk ilmu sha dpt dr blog akak.. hu hu..

eynda said...

Nana...kais pagi makan pagi, kais petang makan petang dgn nuffnang tu...cemana nak privatekan kekekek....kalau akak betul2 privatekan tu maknanyer keadaan dah makin teruk la..terpaksa memilih kawan :-( Tak suka...tak suka...

eynda said...

sisdee....tak jadi kunci rumah la :-D

::The Shopaholic Tauke:: said...

eynda....woweee,best nye g LWM,nanti share la program eynda kat fb erk..teringin gak nak tau...:-)

eynda said...

sha...macam dulu2 jugak la akak selalu dapat "bau" bunga2 kePHDan orang...kan akak ada deria ke 7 hihi...takde laaa...biar la apa org nak cakap...yg penting akak jujur citer apa saje dlm blog akak kan...nak ikut akak takmo share la menu kat LWM tuh hehe...tapi akak ingat...sharing is caring... :-)

eynda said...

Mai...nanti2 eynda citer...kat fb tu kekadang sampai blank otak tak tau nak tulis apa kat wall hehe..

Lady of Leisure said...

akak, kalau akak nak privatekan nanti addkan lady jugak ya..
sabar kak, sometimes semua ni dugaan bila ada yg tak puas hati dengan kita...
masih ramai yg suka baca blog akak ok..termasuk la lady..
:)

sue said...

Akak jgn privatekan...kalau nak gak..add sue jg tau..Sue tak mo terlepas cita..lg2 pasai LWM...

Some1...somewhere...somehow... said...

be cool kak...selagi ada makhluk berakal di bumi ni...selagi tu ada PHD...semua org penah melaluinyer...saya pn penah...tp sbb sy ni jenis berdiam diri...tau2depa tunding jari kata saya yg mulakn angkara!!! so sad! n nama derang clean...nama saya lak busuk!

ignore je gangguan2 nyamuk tu!

Dilily said...

Betul... pedulikkan ape org nak ckp.....ok eynda...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails