Monday, November 9, 2009

Hatiku Menangis...

Malam ni dgn rasminyer lense D40 sudah rosak.
Baru tadi check, bahagian dalam lense pecah akibat jatuh hari tu...
Nak citer pun tak reti...
Tapi memang takleh guna langsung dah lense tu.
Kali ni eynda betul2 sedih....
Cuba berlagak macam takde apa berlaku...
Tapi hakikatnyer eynda nak menangis uwaaaaaaaa.....


** Takleh terima kenyataan sebab baru tadi je eynda snap gambar dinner :-(



13 comments:

LiAnA said...

alahai sayangnya.. mmg tak bleh repair langsung ke eynda..

Anonymous. said...

takpe, beli je lens baru, jangan sedih-sedih :-) at least body DSLR tak rosak, kan?

Ashikin said...

adeiii. ciannya kak. tapi sery slalu kalo brg rosak or hilang, sery yakinkan diri yg pasti ada rezeki lain yg lg besar nk dtg.. insyaAllah..

Lady of Leisure said...

sabar kak eynda... mesti ada hikmah tu... insyaAllah ada rezeki lain bak kata Ashikin..
:)

m@ said...

dpt imagine kesedihan akk tu..aduhai sygnya..jng sedih2 ya..boleh beli baru,kut boleh tukar lens tu je ke..agak2nya repair pun kos nya mahal gak tu.

cikbedahlaser said...

woooo sedih nye.......
ape lagi...
jom usha lense baru.....
tamron 70-300, tamron 60mm....
haaaa amik2...mana nak....

heheheheheheh

Chik Na said...

alahai ... ni mesti dia merajuk tu ..bukan ke hari tu eynda survey yg baru ..

Alida Ali said...

Sabar ye nanti leh beli yg baru...eynda saya dah privatekan blk blog tp saya dah invite awk ye...

::The Shopaholic Tauke:: said...

alahai....syg nyee....sabar ye eynda...smile..:-)

adha said...

sabar jek la.. hmm....

* suda public da blog aku.. tempon bertapa suda tamat.. hehehe

Emilia said...

adoi lah hai..sabar je ye eynda jgn sedih2 ye

eynda said...

Thanks semua...eynda macam rasa dah ok skit...ye kot...rasa macam kehilangan sesuatu pulak...tapi takmo layan sangat la...body masih elok...cuma lense je bahagian dlm tu macam dah cedera....bila view nak snap gambar nampak macam cuaca tu mendung2 padahal cerah je ....maybe nak cari lense baru kot....hubby ada mentioned pasal kamera baru last night tapi eynda rasa macam dia takkan beli buat masa ni coz banyak komitment lain...now eynda guna je nikon coolpix...tapi macam fobia la...takut yg tu pun buat hal :-(

Azmiezas said...

Sabar ye..nak mintak dibelikan yg baru la tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails