Monday, November 9, 2009

Geng's Corner.

Lepas habis treatment kat LWM kami terus balik rumah.
Singgah tapau makanan kat Geng's Corner.
Selalunyer lunch kat restoran ni.
Tak pernah dinner...sedap rupannyer masakan kat situ utk dinner.
Boleh gi makan lagi la cam tu...





Hannah yg paling seronok masa kat kedai tu...




"eeii...comeynyer"
Hannah suka sebut cam tu sebab ada dialog cam tu dlm upin ipin kan...



Tengok kak ros, hannah  cakap "uncle muthuuuuu....inii blablablabla *bahasa dia*
Sape yg tengok citer upin ipin mesti tau dialog mana satu hehe...



Nampak pulak building yg ada frog tu...lagi le Hannah tergedik-gedik hepi...tu dlm gambar hubby nak bawak adam & hannah tinjau2 ofis yg dah tutup tu...tapi ada anjing sape ntah...tinggi kaler hitam dok merayau kat depan ofis tu...ada pakai rantai kat tengkok macam ada penjaga la...tak jadi hubby nak pegi dekat2....bahaya...

Hubby order lauk utk makan dgn nasi....adam order nasi goreng cina...hannah dah ada baki pizza hut kat subang parade...eynda makan bihun tomyam. Kononnyer nak order tomyam seafood only....nak ratah2....nak hirup kuah....tapi ambik jugak yg ada bihun huhu...

Gambar makanan tadak...balik rumah makan2 malas nak snap...tapi sedap...kuah tomyamnyer amat pekat...cuma seafoodnyer tak banyak...udang 2 ekor...sotong 1 hiris..isi ayam dlm 3-4 ketul...cehh...siap kira tuh hahaha...

Sape2 tak pernah pegi restoran tu try la...anak2 mesti suka...lokasi di belakang tesco extra shah alam...


Sekian.

12 comments:

BULLET said...

kat tesco shah alam? nak g la nanti. cam best jek

Azmiezas said...

bestnye..ini bukan anak je yg best..mak dia pun tumpang syok sekali..he..he..

mesti terjah punya lah ni...

eynda said...

Bullet...tesco extra tau...ada rumah2 kedai kat belakang tu...bukan tesco biasa....

eynda said...

Azmiezas....tepi bangunan ada frog tu ada kedai cenderahati barangan upin ipin...boleh la shopping2 :-D

sisdee said...

wah ni klu syahmi n sarah tgk lagi le suke..hahahaha

ibu nya skali kot teruja :P

eynda said...

sisdee...ha'ah ibu-ibu pun turut teruja...konfirm :-D Nasib baik maskot upin ipin takde kat restoran tu...kalau ada, mama diaorg yg pengsan dulu sebab terlalu teruja kahkahkah...

LiAnA said...

ni Aqil sukalah ni.. masuk sah2 dia ala2 jakun tgk gambar upin ipin merata keke

eynda said...

Liana...dlm restoran tu ada poster besar2...eynda malas nak snap sebab duduk meja luar..kat dlm org dok makan nanti tengok semacam lak kat eynda dok snap2 gambar hehe...

Mimie Hamdan said...

comel nyer menu... hehehe..

m@ said...

bestnyaaa...!
x lame lg maybe ade tmn tema upin & ipin pulak..dlm perancangan dgar2 nya..:)
nk maju mcm brand mickey..

JiEjAh_DeEn said...

x pernah dinner kat sana.
kalau bekpes & lunch pernah la.
cuma lunch menu x sehebat bistro qaseh hehehehe

Alida Ali said...

mcm best je tmp ni...kalau bawa danish mesti dia suka...nanti nak bodek huby la ajak g cni....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails