Monday, November 30, 2009

Citer Aidil Adha Yg Sederhana.......

Takde yg menarik sangat citer Aidil Adha tahun ni....
Hubby keje hari khamis...sampai rumah dlm 8pm...
Takut highway sesak so kami pun relaks2 dulu ..



Eynda snap gambar ni masa kat basement parking...
Baru nak bertolak balik ke Sungai Petani pukul 3.14 pagi :-D




Singgah kat RNR....
Parking kat tempat yg ada benda ni... :-p



Ni pulak kat RNR ke2 di Sungai Perak...
Adam tengah jaga ais ketul dlm tapak tangan dia...hantu ais ketul hero sorang ni....



Kontroversi...
Ketupat pulut itu nasi kah???



Dah lama tak minum teh susu....layaaannn....


Tak banyak snap gambar makanan la...
Padahal meriah je atas meja...


Pagi raya kami kat rumah mama eynda dulu....
Dah tengahari baru pegi rumah MIL pulak...

Tak banyak gambar pun...
Snap gambar anak2 pun ikut suka je so letak aje la caption ala kadar :-D




Main tengah panas...isskk...



Peminat laksa...macam mama dia jugak :-)










Kucing ni buat org suspen...ingat dia tersangkut betul2....rupanyer dia saje buat2 macam nak jatuh....



Hepinyer....



Aksi tonggek....




Style Hannah cekak pinggang :-D



Dah tak tau apa nak buat jalan mundar mandir dlm rumah aje...



Raya ke2....



Posing senget macam mama dia....



Dok usung bag kak Hanim dia je..
Hannah cakap nak pegi school...ye la tu :-D



Adam pantang nampak henpon...cari games...
Henpon mama takde games okey...



Tu je gambar raya haji tahun ni ....
Gambar korban takde sebab tahun ni buat kat Kemboja kalau tak silap.....
Sebab tu kami banyak relaks kat rumah je...makan tido...makan tido... :-D

9 comments:

JiEjAh_DeEn said...

geram sangat2 ngan anak dara eynda ni ..kalau la bleh pinjam bawa balik sehari dua hahahahha

berduet la saya ngan adam menggomol hannah :-P

I want to lose weight said...

Ntah laa kak.. pada saya pulut tu pulut laa..

beras pulut bukan nasi pulut :))

laksa tu lagi iras ngn nasi sbb buat dari tepung beras. Tapi nama dia laksa.. bukan laksa nasi..

Hahaha.. bantai ler..

Dah kata perjanjian 99 HARI TANPA NASI... bukan 99 HARI TANPA NASI DAN SEKUTUNYA..

eynda said...

Jiejah...kalau la boleh dipinjamkan hehe....tapi dia jenis cepat cari mama dia...tu yg payah....dok plan lama dah kot2 boleh tinggal dia kat sedara mara boleh gak mama & ayah dia keluar dating muahahaha....

-iLLa- said...

Eeee geramnyaa tgk hannah...kak eynda ila pun peminat laksa gak..lagik2 laksa teluk kechai...heheheh

eynda said...

Zel....yeaaayyyy....so akak paham akak belum kantoi la kot kan *winkwink* Betul gak..99 hari tanpa nasi...bukan 99 hari tanpa nasi & adik beradiknyer....kalau tak, laksa...meehoon semua tu takleh makan lorrr... :-D

eynda said...

iLLa...sama la kita yer...akak hari2 makan laksa pun takpe...hehe...

MAKCIK REHAN said...

maybe kontest ni kena bagi nama 99 HARI TANPA NASIK CAMPUR. Muahahaha.

Yang pasti, makcik dah kantoi segala mak nenek jenis nasik - nasik beriani, nasik ayam, nasik campur, nasik pulut bla... bla... bla...

Queen said...

parents nik pun buat kat kemboja....hurm....

shabiela said...

comeynya hannah cekak pinggang.. ekekek.. teh susu tu menyelerakan... slrrrpppp...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails