Tuesday, November 10, 2009

99HTN Day 9.

Masuk minggu ke2 dah kan...masih panjang perjalanan 99HTN....

Eynda update menu utk semalam, hari ke9.


Bangun pagi : EVO 1 sudu besar + H20 250ml


Breakfast :



 Gardenia Delicia Milky Chocolate 1 + green tea 1 mug


Snack : Soyabean


Lunch:

Sandwich + mocha latte dunkin donuts



Snack :

Yogurt.



Dinner :

Prawn Olio ciptaan sendiri kikiki....



H20 per day : 2 liter
Workout : takde :-(  Pagi2 keluar gi renew lesen kete....petang cleaner datang..takkan nak "kelupoq" depan dia kot hehe...malu ahh...


Kata nak makan lebih strict...tapi lagi teruk eynda tengok ada ler...kelaparan la sekarang sebab dok tunggu period nih...atleast eynda boleh kontrol gian nak makan manis2 sempena nak period macam selalu *clap clap* utk diri sendiri....
Tapi yg eynda perasan mood eynda memang teruk betul kali ni...takleh tersilap cakap skit bergenang le air mata....ada je benda yg menyedihkan boleh bengkak2 merah mata nih...isskkk...karut...karut....adakah berkaitan dgn tak makan nasik???



10 comments:

KV said...

mcm sedap jer nampak sandwich tu. Buat sendiri eh?

Nana said...

kak eynda,
prawn olio tu camne wat?cam selera jek :D

que_zul said...

sy pun sama la eynda..kalo peyet nak maii, rasa nk marah ada, rasa sensitip pun ada...

mula2 kawen dulu, teruk gak hubby nk sesuaikan diri..tiap kali peyet maii, mesti marah dia..kalo tak pun, cari salah dia..jahat tul sy ni...la ni, siuman sket dh...hehe

mcm mana ngan 99HTN?...sy masih setia lg tk makan nasi..tp yg sadinyer, berat sy naik...tak tahu la apasal....sedey gak ni....mcm sia2 jerk apa yg sy wat...(ala2 patah smgt)..

JiEjAh_DeEn said...

wahhhhhhhhhhh dah selamat 9hari , tinggal 90hr.
clap clap tuk eynda.

oyyhh yer , saya ikut detox cara eynda.
minum air suam + lemon/lime + garam
:D sukerrrr !!!!

NJ said...

salam eynda..harap ok la ye perasaan hari ni..lama akak x say hello to u..x sabar ni nak tgok cabinet dapur baru SPK Cahaya eynda tu mesti class...yg org kejar nak suruh buat renovate sana sini tu biasa la kalau perumahan baru..tau je org dpt kunci..nampak ada org dtg kat umah je mmg kena kejar la kita..tapi berhati2 yer kadang dorang tu letak hage giler gaban..merapu pun yer..tgok kualiti la kan..hope u lebih teliti k..

Willie a.k.a Reptoz said...

Sedinyer, Gardenia takder dijual di Sarawak.

LiAnA said...

roti gardenia tu sedapkan..
ku kalau seketul tak cukup huhuh

Ray said...

"Kata nak makan lebih strict...tapi lagi teruk eynda tengok ada ler...kelaparan la sekarang sebab dok tunggu period nih...atleast eynda boleh kontrol gian nak makan manis2 sempena nak period macam selalu *clap clap* utk diri sendiri...."

Huhuhu..samala kita bab time nak period asek2 kembang air liur je ngenangkan benda2 manis. Takpun kan...mesti nak jeruk jer..Ngidam mengalahkan orang mengandung jer...Maluuuu!! Ni belum lagi emo tak tentu pasal, pikir negatif la..rindu kat orang yang tak patut dirindu la...ISsshhhh..

Adekniza said...

best nya prawn olio...share la recipe..asyik wat bolognese jek..jemu gak...

shabiela said...

sedapnya nmpk prawn olio tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails