Wednesday, October 14, 2009

Upin & Ipin.

Tadi hubby pulang dari keje, bawak balik dvd Upin & Ipin...ehh...dvd ke cd ekk...tak check la...
Adam & Hannah tengok separuh jalan citer je sebab kena masuk tido...esok sambung tengok...
Dapat free poster besar....Hannah takut nak masuk bilik abang Adam hehe...jenguk2 tepi pintu masuk je...nanti2 berani la tu...dia ingat apa la lukisan yg besar tu :-p
Takde citer apa sangat la...just nak test D40 je...hihi...

19 comments:

::i.e.r.a:: said...

eynda.. jgn kata budak2 jer suka tengok, iera yg besar nih pun suka gak citer Upin & Ipin nih...hehhee
(betull betull betull) version Upin & Ipin... Iera & hb memang peminat no 1 cartoon...collection iera "Barbie" semua citer barbie iera ada.. bley geng ngan Hannah kan...cuma aunty iera x der barbie doll mcm Hannah jer..Hb plak Tom & Jerry & Hagemaru... ishh isshh ishhh :)kengkadang tuh klu x leh nak tido mlm kitaorg bangun tengok cartoon..kuk kik kuk kik kitaorg ketawa... hehee

zarin said...

wah! D40 baru ka? bestnya (itu yg i nampak..heee...:))

btw, memang best citer upin & ipin itew!

sisdee said...

anak i minat gile upin ipin..apa bkaitan ngan upin ipin HARUS beli :p

hi salam kenal...kita link u ek :D

eynda said...

iera...pasangan yg comels ;-) Nanti kalau pegi rumah iera tak kisah dah...hannah mesti sibuk layan cd barbie hehe...

eynda said...

zarin...D40 yg lama tu...boleh guna lagi rupanyer...cuma cover lense yg pecah...tapi lense macam ketat skit..maybe serpihan kaca termasuk celah2 lense tu..nak kena gi servis :-)

eynda said...

Hi sisdee...salam kenal :-)
Adam ni baru je nak minat dgn upin & ipin...masa besday hari tu maklang dia hadiahkan set barang2 upin & ipin...ni ayah dia belikan cd lak...dia kata best citer tu :-) Nanti eynda link awak jugak yer :-)

bspotgurl said...

citer upin & ipin ni I gi tgk kat panggung wayang sampaii 3 kali.. memang best woo

Lady of Leisure said...

kak eynda,
nampaknya d40 masib berfungsi dengan baik lah tu kan.. masih cantik seperti biasa gambar2 tu..
lady teringin dslr.. huhuhu..

zlan said...

kiranya masih ok lagi latu D40 akak tu yer...tak yah la nk kuar duit beki yg baru kan...dah save bajet

Willie said...

Wow...ada D40. Peminat Nikon macam aku erk?

eynda said...

bspotgurl...sampai 3 kali?? Amboi sakan ek :-) Tapi comel la upin & ipin tu hehe..

eynda said...

Lady...alhamdulillah lega skit sebab masih elok...lady patut beli satu tau ;-)

eynda said...

zlan...nasib baik la masih berfungsi...cuma kena repair skit nanti...jimat...jimat... :-)

eynda said...

Willie...dah setahun eynda ada D40 tu...tapi tak le sepandai you ambik gambar....hentam saje hehe...

Azmiezas said...

Hannah boleh geng ngan abg Hariez..kalau dapt tgk upin ngan ipin 10x pun tak per...

Emilia said...

hannah takut poster besar tu? so cute!!
eynda, sama lah kite sampai skrg fail nak keluar gambar yg canggih2 guna D40...hentam aje lah janji keluar gambar..haha.. :D

Lady of Leisure said...

lady nak sangat dslr kak, tapi lady tak begitu rajin nak membawanya hehehehe... esp kalau travel nak kene angkut beg dia lagi kan.. hhhehehe...
tapi tu la, hasil gambar dia cantik kan..

shabiela said...

hannah tkut poster? sbb muka upin ipin tu besar sgt kan.. he he..

Cikgu Yus said...

kat umah nie pun dah naik cemuih dah.hr2 syik nak psg citer upin ipin jer.. siap leh hafal setiap dialog tu..huhuhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails