Thursday, October 8, 2009

Terharunyer....

Masa kejadian : Malam tadi @ 10.30pm
Sinopsis :
Semua orang letih nak melayan Hannah yg asyik suruh orang tiupkan bubble utk dia...masing2 dah kering tekak...Hannah merajuk...atlast melalak....Kalau dia sedih dia akan cari abang Adam...sampai tertido atas riba abang Adam....tak sampai 5-10 minit dah terbongkang tido nyenyak....kesian abang Adam dah lenguh riba Hannah...lepas tu angkat Hannah masuk bilik terus, tido sampai pagi...

19 comments:

JiEjAh_DeEn said...

sweetnya abg adam :))

::i.e.r.a:: said...

bagus la anak teruna eynda nih...
tu la kan.. kasih sayang abang dan adik... touching tau.. :)

ratna said...

good boy la abang adam ni. protect adik sampai bila2 tau..

Nana said...

kak,
terrharu jugak nengok adam nih. teringat kisah adam tulis surat to hannah dalam entry akak yg lepas2 :P
hope irdina pon boleh jadik macam adam hehehhe...tapi terbalik la kakak jadik adik laki :)

Emilia said...

ala siannye dia, letih menangis smpai tertido ye...nasib baik ada abg adam, so sweet n chomel! :D

Lady of Leisure said...

sweetnya dua beradik ni..
sejuk mata memandang.. sejuk lagi peha yg memangku hannah.. adam mesti dah lenguh tu hehehe...

eynda said...

TQ jiejah :-)

eynda said...

iera...tiap kali tengok gambar tu eynda rasa sayu je huhu...

eynda said...

Ratna...harap2 sampai bila2 la diaorg rapat...

eynda said...

Nana...ha'ah siap tulis surat utk Hannah hehe...irdina pun akan jadi kakak yg baik :-)

eynda said...

Emilia...Hannah dah mengantuk tapi still nak suruh org layan dia...sebab tu la cepat je tertido hehe..

eynda said...

Lady...time dia org baik2 gini sejuk mata memandang....time diaorg gaduh2 haaaa...pandai2 korang la settle...mama larikkk hahaha...

shabiela said...

sian muka abg adam menahan lenguh kaki.. he he.. suka tgk pic ni.. hannah cr adam ek.. biasanya budak2 cr ibu dia..

::The Shopaholic Tauke:: said...

sweetnye eynda your son...

M said...

aweeeee adam so sweet. mintak2 dia sentiasa jadi seorang lelaki yg caring. we need more strong yet caring men in this world. good job eynda in raising such a good boy.

eynda said...

shabiela...ha'ah dia lenguh tu tapi mama dia cakap nanti jap nak ambik gambar haha...teruk mama ni...buat kenangan kan :-) Hannah memang makin rapat dgn adam...pegi shopping, abang adam jauh skit je dia dah jerit panggil adam...semalam ada fogging kat rumah, adam keluar main...hannah susah hati la dok tanya mana abang adam...nak suruh balik hihi...

eynda said...

Mai...tq :-)

eynda said...

M...itu la cita-cita eynda...eynda nak dia membesar sebagai seorang lelaki yg penyayang..bertanggungjawab..kuat semangat....berkeyakinan....moga2 berhasil la ...insyaallah...:-)

Ashikin said...

kak eynda, bagusla dorang ni emotionally attached kan. esok2 dah besar, kalo dia susah, dia carik abg dia kalaupun dia x carik kak eynda n hubby. suka tgk mcm ni. sweet adam n adorable hannah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails