Wednesday, October 7, 2009

Dinner At TGIF Subang Parade.

Pagi semalam hubby kata dia try balik awal..kalau boleh balik awal, dinner kat luar....kalau takleh balik awal...dinner kat rumah....
Eynda tak masak la semalam...kalau hubby balik lambat eynda tapau je hihi....
Sempena anniversary kami...hubby berjaya balik rumah sebelum maghrib :-D
So lepas maghrib kami dinner kat luar la...eynda tak kisah kat mana pun tapi eynda nak makan western food...tak larat dah nak makan nasi/mee bagai...
TGIF pun ok....pegi yg kat Subang Parade je...paling dekat...
Tak banyak gambar eynda snap....
Eynda order jus nenas...lama tak minum jus nenas...
Set utk Hannah...
Starter....
Adam order spagheti
Set adam & hannah FREE :-D
Ni yg eynda & hubby order....yg habis cuma steak & brokoli...mash potato sedap tapi tak larat nak masuk perut dah..mengah!!
Lepas dinner kami balik rumah terus...Subang Parade tu 9.30pm kedai2 dah tutup....tak sempat nak jamu mata....
Simple je sambutan anniversary kami hehe...hadiah2 takyah la...kalau hubby tanya pun dah tak tau nak mintak apa (padahal dlm kepala banyak wishlist kekekeke)
Bunga pun takde kan.....eynda tak kisah....dari dia nak bagi bunga baik bagi duit kat eynda....boleh eynda belanja....bunga nanti layu jugak :-p
Apa-apa pun yg penting ingatan & penghargaan....
Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat...aminnn...

32 comments:

adha said...

heppy anniversary eynda dan Hb
semoga kekal sehingga ker syurga.... aminnn


**8 da invite guna emel eynda tu.. rasa leh masuk kot..

eynda said...

adha...tq...ha'ah dah dapat email...dah accept...dah boleh baca...thanks..muahhhsss :-)

BULLET said...

hepi anniverseri ye kak. semoge kekal sampai bile2

eynda said...

Bullet...tq yer :-)

::The Shopaholic Tauke:: said...

congrats eynda..semoga berkekalan.mai pun x brape minat bab2 bunga ni...baik bagi coklat..boleh makan..heheh

Softtouch [Hanim] said...

oklah tu kak sambut mcm tu...kak eynda mmg baik..untung asben kak eynda..betul tu yg penting pghragaan & ingatan. Xsemestinya penghargaan tu kene benda2 kan..ia boleh dtg ngan bermcm2 cara..cth layanan ker, kasih syg dia ker kan...

Mr PenyuBiru said...

blum pernah try lagik makan kat situ.sebab tak tau apa yg boleh diorder.n3 ni mungkin bleh jadik rujukan.

btw,heppy aniberseri tuk kamu berdua yer.moga terus kekal berbahagia dunia akhirat.

Umi Ayu said...

Alhamdulillah, happy annvrsary sis....best ke mehu kat TGI tu?..

Lady of Leisure said...

betul kata kak eynda.. yang penting ingatan...
btw, happy anniversary again..
:)

Nana said...

setuju yg bunga tu..dr die bagi bunga, baik bagi duit yg beli bunga tu kat kite, boleh wat blanje. bunga kan mahal n will layu jugak :) tak sangka ade jugak yg pk the way nana pk *terharu*

nway selamat hari ulangtahun buat kak eynda & hasben :)

Nana said...

kak...tgk steak tu teringin lak nak pi TGIF..hehehe. lepas raya lagi dok cakap kat hasben tingin nak makan steak :P

Anonymous said...

hi eynda..
hepi annibesseri 2 u.. :)

TGIF tu shortname utk apa ek?
org N9 tak tahu ni..malunyer..
sok-sok kot tersesat kat area tu,leh gak singgah mkn steak..
lama dah tak mkn..
tingin nyer...

sha juga sependapat dgn eynda..
tak minat bunga2..nnt layu gak..hehehe
baik belanja mkn yg best2..konyang porut..hahaa..
TAPI
yg paling penting ingatan & penghargaan ..
itu dah buat kita touching kan..*wink*


~ashsha ~

Nieza Ishak said...

happy anniversary akak ..

bestnya kat TGI ..lama tak makan kat sana. passni kena tunggu zulaikah besar sket baru leh hangkut ...hikhikhik

Just Call Me Bitt said...

i luv to dine there coz kid's eat free...hehehhe

happy anniversary to u...

Willie said...

Wah...happy anniversary.

selalu jugak ur husband balik lambat eh? Jalan jam atau tanggungjawab kerja? susah kan?

Nama subang parade tuh, dah lama ku tak dengar. Aku masih ingat lagi aku tersangkut di subang parade time balck out dulu. Terpaksa naik teksi mahal. Uwaaaa

::i.e.r.a:: said...

For a wonderful couple....
Eynda & Hubby...
"Wishing you both a very HAPPY ANNIVERSARY".. :)

m@ said...

x pernah dpt munga masa anv :-p
ingatan dan penghargaan yg penting kn..penghargaan dr hby ni sngt lah special..x kesah la kecik ke besar ke..mkn2 je ke..yg penting,dia ikhlas syg kn kita..:)
happy selalu kak.

shabiela said...

sedapnyaaaa........

sha pon mana dpt adiah or bunga.. hb rs nk bli, ikut suka dia jer.. xkira ms..

eynda said...

Mai...ha'ah coklat lagi sedap boleh makan :-)

eynda said...

Hanim....betul tu...akak selalu pikirkan apa yg hubby dah banyak berkorban utk akak especially dlm hal wang ringgit...sebab tu akak tak suka meminta sangat...kekadang kita perlu bertolak ansur jugak...

eynda said...

Mr. PenyuBiru...free2 nanti bawak la family makan kat situ...not bad la makanan kat TGIF...

eynda said...

Umi...alhamdulillah...so far akak makan kat situ takde yg mengecewakan :-)

eynda said...

Lady..hubby akak sekali je sejak kawin terlupa tarikh penting...besday akak hehe...sibuk sangat keje...sampai terlupa...sejak tu dia ingat semua tarikh penting...takde lupa2 dah...itu pun dah cukup bagus kan..

eynda said...

Nana...sama ye pendapat kita...akak pun lama dah tak makan steak..bila ye last..lupa la hehe...

eynda said...

Ashsha...tq...TGIF tu Thank God It's Friday's :-)

eynda said...

Nieza...tq...tu la..bawak adam & hannah pun bising satu TGIF tu..nasib baik mood Hannah ok cuma mulut dia je tak diam..dlm tu pun bising so tak le malu sangat hihi...

eynda said...

Bitt...yess...salah satu cara nak berjimat kan :-)

eynda said...

Willie...thanks :-)

Hubby i memang selalu balik keje lewat..kekadang sebab jem..kekadang sebab keje banyak....rumah kat shah alam...keje kat KL...jauh kan... :-)
Subang Parade dah lain sekarang....nanti lagi sesak sebab banyak kondo dah naik kat area tu...

eynda said...

iera...tq..muahhhhss.. :-)

eynda said...

Ma...ye yg penting apa dia buat utk kita ikhlas... :-)

eynda said...

Shabiela...sama la..suka beli mengejut...tapi bukan benda2 romantik la...benda2 gadjet ni rajin la dia buat suprise kat akak...dia pun tau akak tak suka bunga2....sekali je dia bagi masa 1st time keluar dating kekekek...lepas2 tu akak pesan takyahhh :-D

bspotgurl said...

HAPPY ANNIVERSSARY buat eynda & hubby. Semoga sayang & bahagia selalu wokey

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails