Friday, October 23, 2009

Script Error....

Eynda ada dapat feedback dari beberapa pembaca blog eynda.
Ada masalah setiap kali diaorg nak masuk blog ni...
Eynda pun dah tak tahu nak buat cemana...bukannyer cerdik IT sangat hihi...
Eynda harap kawan-kawan klik kat banner eynda setiap kali nak masuk blog ni atau kat url add blog ni......masuk keseluruhan blog....jangan masuk kat link topik entry tu...mesti keluar script error tu....
Harap dapat membantu....eynda mintak maaf kalau ada yg tak selesa dgn benda yg keluar tu...eynda dah try jugak...memang boring tengok benda tu dok keluar je kan...
Sesape yg tau jalan penyelesaian nak hilangkan script error tu sila la bantu ye...terima kasih...
Kalau ada masalah lagi bagitahu je eynda kay ;-)

25 comments:

Azmiezas said...

Ye lah Eynda..memang ada tapi sebab dah selalu kuar...kita dah biasa dah..n buat2 tak nampak jer...he..he..

eynda said...

Ada jugak 2-3 blog eynda tengok macam tu jugak....tapi eynda redah jugak hehe...bila jadi kat blog sendiri sudah susah hati la...

Lady of Leisure said...

kak eynda, betul kata akak memula lady masuk mmg ada error tu tapi bila click pada keseluruhan blog baru benda tu tak keluar.. sejak tu lady click pada blog title terus...

tapi kan, yg lady perasan, blog lain pun ada..n lady perhatikan blog lain yg ada error ni akan ada kotak kecik kat bawak belah kanan, yang RSS INNIT STATUS tu.. tapi tak tau la betul ke idak, ni cuma teori lady.. hehe.. tapi akak jangan buang dulu benda kotak kecik tu, cuba akak try masuk mana2 blog yg ada kotak kecik tu...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ya lah kak....memang ader benda tu....

eynda said...

Lady...yg kaler pink tu ekk..nuffnang punya...hhmm ye ke...tunggu org lain punya pendapat plak..thanks yer..

-iLLa- said...

yer laa kak eynda...ingtkan pc/laptop illa yg problem..mmg tiap kali bukak blog akak..akan kuar sebegini kt screen illa..tp dh biasa bt dekk jekk..ekkee..janji leh baca n komen..

Yatts said...

betul la....setiap kali bukak blog eynda mmg camtuh...tp lately ni lg worst la....asal scroll down dia kuar...susah nk baca blog eynda....

Lady of Leisure said...

hehe.. ye yg color pink tu.. rasanya la..

ME said...

Eynda, I pernah gak jadi mcm tu .. rasanya sbb template or functions ad ons. normally kalau kita ambik template from website kdg2 ada line yg tak complete, thats why keluar error, lagi satu mungkin sbb kita gadgets. Tu sbb last sekali me guna simple layout & limited gadget.

leena said...

Eynda, dah ok...boleh comment:)

eynda said...

Sape2 yg ada problem tu tolong guna url link blog ye...masuk keseluruhan blog pas tu tolong bagitahu eynda ok ke tak...eynda perlu adjust beberapa benda :-(

eynda said...

ME...yes...eynda pun dok pikir macam tu...less is more kan...eynda nak buang benda2 yg tak diperlukan la...thanks ye.

eynda said...

leena....masuk blog penuh kan...gitu je ok...

zlan said...

error tu keluar setiap kali saya nak masuk blog orang,tapi tak semua blog lak..dan blog eynda salah satu bila masuk jer kuar benda tu...ingat kn terjadi kat saya jer..wat tak nmpk jer.

Willie said...

Ok. Problems noted. Org lain dah tolong explain kan?

eynda said...

zlan...naper agaknyer ye...eynda dah buang banyak widget...still ada...kang buang semua padan muka kekekeke...

eynda said...

Willie....problems noted...tapi belum settle la...masih keluar error...cian I...pening kepala pikir ni nak delete apa lagi :-D

The best is .... masuk thru pintu rumah yg besar la...i mean masuk keseluruhan blog macam yg i explain...kalau masuk kot pintu kecik memang tersangkut la :-p

Lady of Leisure said...

eh dah tukar layout baru.. cantik..
sweet..

ena said...

saya selalu masuk sini tak penah jumpa error tu pon?? eheh

eynda said...

Lady...tq...actually nak cari yg paling simple...dah buhsan dgn background yg semak :-p Nanti mesti tukar lagi ni hehe..

eynda said...

Ena..really?? Lega eynda dengar...maybe tak semua org terkena problem ni kot :-)

IxoR@ said...

sis...last week byk blog yg kena error...tak tau pasal apa sbb ixora pun buta IT...

tapi rasanya harini dah ok...

ena said...

eynda...
nak tau? siang tadi pi ikea, masa beratur nak amik makanan...depan i sorang mommy ni sebijik muka eynda! ingatkan u! anak dara dia (lebih kurang baya hannah) sangat peramah. tapi namanya natasya (kompem bukan eynda!) dan natasya tiada adik beradik lain..memang kompem itu bukan eynda huhu

eynda said...

Ixora...akak test pun macam dah ok...harap2 takde problem lagi..

eynda said...

ena...ye ke...sedap nama anak dia..nataysa :-) Nanti kalau terserempak dgn eynda tegur2 la yer...kekadang eynda tak perasan...kekadang eynda yg tegur orang hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails