Thursday, October 22, 2009

Hannah Sebelum Tido....

Ni aktiviti Hannah sebelum tido tadi...
Main "debedak" (bedak).
Eynda duduk kat ruang tamu....hubby solat dlm bilik...hannah buat keje penting...
Tabur debedak atas katil mama....katil mama sudah wangi bau strawberry daaaa....
Hannah ni sekarang nak tido kena diurut-urut badan....bukan urut gitu je...
Kena urut dgn debedak....
Wangi satu badan...sengih jek...
Bedak yg dia main tu baru beli tadi...
Hannah ada 3 koleksi debedak sekarang...
Teringat masa dulu ada kenal sorang girl...
Hobi dia pakai bedak 1 badan...satu hari sebotol bedak dia guna...
Wangi je dia tu...
Hannah nanti macam tu jugak ke???

15 comments:

ibuayu said...

anak ikut mamanya kot wangi je...

Lady of Leisure said...

alalala.. comelnya hannah ni..
dah la comel wangi pulak tu....
kecik2 dah pandai jaga kewangian diri.. soooo sweeeettt...
:)

MommyCT said...

Bagusnyeeeee..... Kecit2 dah pandai wangi2. ....... Ohhhh asyemmmm sungguh budak yg tido sblh i ni.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

mcm2 erkkk kerenah anak kita....bagusnya hannah....suka wangi2 b4 sleep yer...

Lia said...

tomei2 lah hannah main bedak..
wangi sentiasa lah anak dara akak eynda ni selalu main bedak..
bagus lah girl mmg sinonim dgn bedak2 ni..
tp anak lia ni boy pun suka sgt dgn bedak..
risau2 lia dibuatnya..
hehe..

zarin said...

bagus hannah sbb pakai bedak kat badan...sesetangah kanak2 tu (espc mine :)) suka sangat tabur kat lantai...habis satu rumah penuh dengan bedak hihi

bspotgurl said...

Abislah bedak semua
Untung bukak kedai bedak ni..hihik
cutelah Hannah dengan rambutnyaaa

Topsy-Turvy Mum said...

hehe..cumil hannah main debedak!

besar nanti kumpul minyak perfume pulak..

Adrina Adi said...

macam2 yer hannah ni.

hehehe..

anak2 ed kalau pakai bedak, asyik bersin jer. so mmg kecik tak pernah pakai.

Emilia said...

girl mmg mcm tu agaknya la eynda, sama mcm natrah, suka sgt dgn bedak n losyen. barney dgn doll pun kena bedak sekali. klu mcm ni mau kaya tokeh bedak kan.. :D

Yatts said...

so sweet.....Hannah ni ade jek projek dia kan....tp cute la tgk keletah dia......

ME said...

rasanya Hannah ni rasa relax dgn bau wangi debedak dia tu .. tidur pun okay .. mcm aromatherapy gitu
tomei la hannah nih .. nama pun cantik

Azmiezas said...

Wah..sakan anak dara ni...berbedak..abis satu katil di kerjakan..n dia..

Suka wangi2 lagi...bagus la tu..

Kita wish sangat dapat satu jer lagi baby girl cute mcm Hannah...

sisdee said...

hahaah so cute hannah...:)

sarah suke main bedak.smpai satu ketika i kena belikan dia compact powder sbb kacau my compact powder..nownie dh kurang compact powder dia kasi abis lak talkum J&J..abis le umah i penuh bedak :(

Chik Na said...

mula mula bedak ... lepas ni lipstick, blusher dan eye shodaw la pulak ...tunggggggu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails