Wednesday, October 28, 2009

Smoker.

Wahai kamu yg bertitle "smoker"...
Especially "smoker" yg tegar...
Kurang-kurangkan lah habit hisap rokok tuh...
Sebab...
Ada orang tu baru perasan sabun mandi yg dia guna setiap hari rupanyer teramat lah wangi kekekeke...
Tu la...kalau hisap rokok, deria bau akan lemah...so tak tau pun benda apa yg wangi...benda apa yg busuk...
Rugi je hidup kalau tak menikmati bauan yg wangi-wangi kan ;-)

14 comments:

BULLET said...

ade gak yang camtu ek kak? ape da...dari jadi peroko tegar baik jadi blogger tegar

que_zul said...

hubby ku perokok tegar gak la..nk suh berhenti...hmm....time dia sakit jer la, dia berhenti rokok...pas baik, sambung balik...

Lady of Leisure said...

tak suka betul bau rokok..
lelebih lagi kalau perut tengah kosong tetiba bau rokok rasa mcm nak pitam..
alhamdulillah, husband lady tak merokok..

Shida said...

hubby shida merokok jgak tp tak kuat la..hmmm..still merokok kan..hehe..masa bln pose bleh plak berhenti sebulan..camaner tu..

Queen said...

saya kurang bernasib baik dapat bakal suami perokok tegar.....huhu....

dulu diam kan aje..
skang dah pandai marah....

"jangan sesekali merokok time saya makan / kat meja makan "

"jgn merokok dekat saya kalau dalam ruang tertutup"

kalau dia tak mengikut peraturan tu..memang saya akan melalak macam budak kecik sampai die tensen....

weeeee...saya memang kijam..tapi die lebih kejam kerana merosakkan diri saya dgn asap rokonya...huhu

zarin said...

i tk suka bau rokok tapi my hubby perokok..so, kat rumah ni tk leh hisap rokok kat dlm rumah
tapi alhamdulillah dah 13 minggu dah hubby dah berenti merokok...hihi..i amik RM10 dari wallet dia every week (tu yg boleh keep track berama lama dah dia tk hisap rokok)

Emilia said...

i pun tak suke bau rokok. bole kena migrain klu bau asap rokok. kat kotak rokok kan ada gambar2 mengerikan skrg ni...dorang yg hisap tu tak ngeri ke? nasib baik hubby tak hisap rokok...tidak kalu tido kat luar..kekeke...;D

eynda said...

Bullet...adaaaa...tu la kan...jadi blogger tegar lagi best :-)

eynda said...

Que...takde sape boleh halang diaorg kecuali diri diaorg sendiri...kann..

eynda said...

Lady...bagus la hubby tak merokok....

eynda said...

shida...betul..bulan posa boleh pulak kan tak merokok siang hari...psiko betul...

eynda said...

Queen...sabar banyak-banyak...mana tahu satu hari nanti dia terbuka hati nak berhenti hisap rokok ;-)

eynda said...

zarin...bagus la hubby dah totally stop merokok ye..hubby eynda dlm proses...siap ambik RM10 tiap2 hari tu...hehe..

eynda said...

Emilia...dioarg tak takut pun dgn gambar2 tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails