Wednesday, October 28, 2009

Catcheye Malaysia.

* Sticky Entry* Dulu orang sibuk register Nuffnang...
Eynda pun nak....
Sekarang orang sibuk register catcheye...
Eynda pun nak....
Nak tahu apa itu catcheye??
Klik klik sini : catcheye
Jangan baca je...register kat situ terus hehe...guna tenaga jari je nak register...
Ni ala-ala nuffnang la jugak...
Sape2 nak cari duit lebih tunggu apa lagi kan...
Korang yg guna nuffnang mesti arif bab2 gini...yg dah dapat cheque tu lagi la best...
Jangan lupa...klik jangan tak klik...sila bangga sebab register bawah eynda yeaahhh...
Eynda dah register hari tu...tapi eynda tak nak reveal dgn sape eynda register...kalau bukan kamu...jangan ambik hati ye...eynda pun hentam register je...tak tau pulak ada referrer :-p
** Kena cari duit lebih sebab nak masuk rumah baru uwaaaaaa....helppp...

21 comments:

Lady of Leisure said...

thanks for sharing kak eynda..
lady ni nuffnang pun tak regis lagi wakaka...
tapi bagus jugak kalau dari berblog boleh generate income..
nanti lady nak pi belek2 catcheye ni pulak..

Willie said...

Hahah...rajin rajin lah carik duit lebih. Nanti I coba surf.

Azreen said...

reen pun nak register gak la...kena cari duit gak nak masuk rumah gak ni tahun depan...

nak cari duit..nak cari duit...pi register jap..hehe

myranaqi said...

thnks akak ..myra dh register dh..hahaha..klik yg akak punyer..thnks...

KV said...

kv dah regis tapi tatau mcm tu sistem dia. Haha. Punya lah pening. Nanti nak wat entry khas lah. Haha

MommyCT said...

eynda samalah..i pun main masuk jek td. lepas konfem tu baru tgk ada menda2 referal tu.

Pastu baru tgk sini...main harunggg jek..hihik

Chik Na said...

nanti Chik na klik yea...

Uncle Lee said...

Hello Eynda, you have a beautiful blog callsign name. Nice blog too.
Love your header gambar, reminds me of Alice in Wonderland.
You have a nice day and keep a song in your heart,Lee.

Yatts said...

eynda, dah klik2 dah.....:-)

Prettylady-ATuL said...

ku pun nak klik2 la...

eynda said...

Yg dah register tu thanks yer :-)

eynda said...

Uncle Lee...thanks for the compliments :-)

IxoR@ said...

I want to try...

yeahhh...thank you sis.

ME said...

thanks for info eynda ..

Mey Mey said...

Kak eynda thx drop by kt my blog:
motipersepsi.blogspot.com

sory ler lewat reply..
busy skit niey...
Gud luck ok utk 99HTN

=D bersama lah kiter berusaha
ke arah dunia lebih kempis dan sihat!

ArELeEz said...

kalo reg kat catcheye, nuffnang still glitteratikah?

eynda said...

Mey mey...gud luck to u too :-)

eynda said...

Areleez...so far masih ada...

ME said...

.. tak tau kenapa .. bila bab register ni me fail. Selalu jer sangkut .. tapi tak pelah .. me just blogging utk suka2

Izarti said...

dh try nk msk catcheye tp xdpt...nk try utk nufnang gak tp xtau crny...cmana nk wt? nk gk dpt duit lebih

Izarti said...

try nk tgk ctacheye tp xdpt nk msk pn...nape? n nk tau cmana nuffnang operate...nk gk duit lebih but dunno how...sum1 pls help me

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails