Tuesday, October 20, 2009

Reunion Raya...

Selesai kenduri tahlil, lepas maghrib kami pergi reunion raya pulak.
Geng2 sekolah hubby....bila la geng sekolah eynda pulak nak buat reunion nih....
Reunion selepas 20 tahun meninggalkan sekolah....
Ku tak kenal sape yg sedang bercakap kat atas pentas tu hihi....
Nasib baik la hubby "tak lupa" yg dia ada anak kekeke...
Bukan apa...ada jugak yg bila dah jumpa geng terus bz layan geng dia kannnn....betoi tak?? :-p
Actually sebelum balik kampung hubby ada beli baju melayu....pas tu dah sampai sg petani baru dia baca email betul2...kena pakai baju kemeja batik atau baju melayu wajib bersamping bersongkok....kelam kabut dia gi beli kemeja batik...dia takmo pulak pakai baju melayu formal padahal semua dah ready hhmm...ikut la apa yg dia selesa kan...
Yg eynda makan...penuh pinggan :-p
Akhirnyer...geng2 hubby datang melepak kat meja kami...
Nasib baik dah tau ada sorang yg eynda kenal kat majlis tu...teka la sape hehe...
Yesss... mieja ....kan hubby kami satu sekolah ;-)
Orang lain sibuk...kami pun sibuk....sibuk posing hehe...
Sebelum balik ada acara bergambar di atas pentas...
Ni geng2 sekolah hubby....mak2 & bapak2 hihi....
Lepas tu ada acara geng sekolah bergambar dgn keluarga....nasib la tak runtuh pentas tu hihi....gambar tu takde la kat eynda sebab photographer profesional yg ambik...
Pas tu balik la...dah malam :-D
Hubby plan nak keluar minum teh tarik dgn geng2 sekolah dia....tup tup sampai rumah dia kata tak jadi...letih la kot :-)
Komen hubby : sempat jugak eynda ambik gambar-gambar malam tu ekk...
Welllll....ini eynda laa...sibuk macam mana pun masih boleh snap gambar lagi tau kekeke...
Jom la geng convent pulak buat reunion....ada ka yg baca?? :-D

5 comments:

ibuayu said...

masa kat FB akak ada tanya pasal sek husbnd eynda kan.Sebabnya rakan satu sekolah tu jg nak pi sg petani ada reunion.So hati ni mcm tergerak je mesti satu sek dgn member tu.bila tengok gambar memang confirm.kawan akak tu yang namanya bainun and husband dia muhammad.kecilnya dunia ni kan.
Walau akak tak kenal eynda tapi hari2 baca blog ni mcm dah kenal lak.

eynda said...

Sis....eynda ada tanya hubby tadi....dia kata Mohammad tu kira macam tok ketua la utk reunion tu...bainun tu pun satu batch kat sekolah tu jugak....kecik kan dunia hehe...mana satu ye kak bainun ni...ntah2 eynda memang dok tengok dia malam tu :-)

Softtouch [Hanim] said...

haruslah sempat sisi snap..kata blogger tegar..xde pic hambarlah nk update blog...:)

eynda said...

Hanim...betul...betul..betul...hehe...

Just Call Me Bitt said...

kite penah attend gath hubby huh best jek tengok...tak sabau2 nak tunggu turn...tapi yg pasti bleh ke kite sibuk berborak dgn anak kat sebelah...hahahahha...ade tips share ler nanti

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails