Saturday, October 24, 2009

Menang?? Tak sangkaaaa....

Eynda menang yeayyyyy....
Menang apa??
Klik sini : 8888
Macam mimpi lak rasa sebab selalunyer dok try contest ni asyik terlebih 1 digit je....kali ni sudah mengena ;-)
Thanks to Mommyct sebab adakan contest ni....
Semalam dah sampai parcel...
Tadaaaaaa....
Kerongsang dari Korea...
Actually ni kaler biru muda tapi eynda snap malam tadi dah jadi kaler lain...
Depan mata lagi cantikkkk...
TQ...TQ....
Lepas ni mula la nak masuk contest lain lak...dah lama usha contest2 ni tapi tak konfiden ler...
Ini adalah kenangan terindah waahhh... :-D

7 comments:

Lady of Leisure said...

cograts kak, boleh pakai masa raya haji nanti..
raya haji tak lama dah..
:D

Just Call Me Bitt said...

congratulation! bestnya

eynda said...

TQ lady...bitt...takyah tunggu raya haji pun boleh pakai hihi...

Mr PenyuBiru said...

tahniah!

contest cenggitu tu nampak je senang tapi dlm kesenangan ada kesusahan.so,bila menang tentu rasa cam best kan.tahniah ya!

Abrahyn said...

wahhh...bestnya dapat hadiah, i tak pernah menang pun huhuhu...

eynda said...

Mr.Penyubiru...thanks...betul tu...dah banyak kali try kat blog2 lain jugak...selalu terlepas ...bila mengena ni mula2 rasa macam mimipi lak..over ker?? :-p

eynda said...

Aida...eynda pun 1st time memang :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails