Monday, October 26, 2009

Happy 1st Blog Anniversary!!!

Alhamdulillah...
Today genap setahun eynda menulis blog...
Ini entry pertama eynda : eynda's diary
Pejam celik pejam celik rasa macam baru je berkecimpung dlm dunia blog ni...
Banyak citer yg eynda dah share dgn korang kan...
Ada ketika eynda macam malas nak update citer kat blog...
Tapi sebab seronok baca blog korang...eynda dapat semangat balik utk menulis...
Kadang-kadang tak reti nak mengarang...tapi tulis jugak...janji berupdate & ada gambar hehe...
Plan asal nak buat contest la konon....
Tapi sebab bz *ye ke*
Tak sempat nak sediakan contest...
Lain kali la....
Sepanjang hidup dlm dunia blog ni alhamdulillah eynda selesa menulis & berkenalan dgn blogger2 lain...
Eynda harap korang pun selesa berkawan dgn eynda...
Semoga eynda terus bersemangat utk memeriahkan dunia blog ceehhhh....
Yakin boleh!! ;-)
Sekian...jemput makan kek kat atas tu :-D

25 comments:

sisdee said...

happy birthday eynda's diary..
tulis le byk2 kita rela baca hahahahaaa..:D

jap je dah 1 year ek..

eynda said...

sisdee...thanks...selagi rajin selagi tu la menulis hihi...kejap je dah setahun kan...

zlan said...

tahniah dan teruskan berblog...ni dah blh wat contest ni...tak sabor nak hadiah lagi ni.

eynda said...

zlan...tq...insyaallah...nak buat contest teka lagu tapi penyanyinyer pulak takmo bekerjasama buat masa ni :-p

Lady of Leisure said...

wahh.. hepi besday untuk blog kak eynda..kagum dengan akak, setahun ni pejam celik rupanya tak begitu lama tapi akak dah punya ramai followes yg mengikuti blog akak ni..
congratulations..

antara sbb lady suka masuk sini sbb akak tak lokek untuk berkongsi resepi kecantikkan..
peh tu nak skodeng aksi akak dengan dua org anakyg sangat comel, suka tgk cara akak layan keduanya(nampak keibuan)...
lagi satu lady suke tgk entri2 holiday akak.. terus jadik kobar2 nak holiday jugak hehe..

lady harap akak akan terus berblog..layout baru ni pun nampak sangat sweet..nampak very relaxing..

keep it up kak eynda..
:)

zarin said...

happy 1st birthday to eynda's diary..
rerajin tulis lagi ye!
i setia membaca dan mengcomment...hihi

Adrina Adi said...

keep on blogging.

really enjoy reading ur blog :)

Azmiezas said...

Congrates to Enyda's Diary..

nanti pas ni mesti lagi best crite2 yg kuar yer...keep it up..

Nana said...

congrats kak eynda. semoga menjadi penulis belog yang tegar ye :)

nway terima kasih banyak2 sebab sudi share macam2 cerita di belog ini. nana suke sangat esp. psl fitness, beauty, JJCM n family. elliptical nana tuh mmg terpengaruh dgn akak tau :D

Shida said...

happy birthday to blog kak eynda..shida pun seronok dpt berkenalan dgn akak..n yg paling penting..teruskan mengarang sbb shida suka sgt baca diary akak ni..

eynda said...

Lady...tq...terharu akak :-)
Layout baru ni lebih relaks skit kan..sebab kaler2nyer tak striking sangat...

eynda said...

Zarin...tq...insyaallah ikut kerajinan hehe...

eynda said...

Ed..thanks dear...akak terharu :-)

eynda said...

Azmiezas...thanks..insyaallah citer best ke tak eynda hentam citer je haha...

eynda said...

Nana...thanks...masih belum capai tahap blogger yg tegar ni..on the way...on the way... :-p

Sama la...akak suka baca blog nana & yg lain sebab banyak benda akak boleh belajar...sharing is caring kan...paling best dapat ramai kawan ;-)

eynda said...

shida...terima kasih...akak pun seronok berkenalan dgn shida...insyaallah satu hari nanti kita jumpa...macam yg sesetengah tu dah pernah jumpa...memang best!! :-)

M said...

aduhhh eynda! sorry laaa lama tak masuk blog eynda tiba2 dah one year anni. apa2 pun all the best.

phone rosak, lappy rosak kena google balik semua url. rasa nak nangis pun ada.

tapi sekarang semua sudah ok..boleh merayau kat web. rasa pelik takde internet access

eynda said...

M..hi...patut ler lama diam je...now dah ok kan...memang kalau takde internet access rasa semacam je...takde tv boleh hidup lagi hihi...

Chik Na said...

tahniah .. keep writing. Seronok berkenalan ngan Eynda di alam maya ni ..

eynda said...

Chik Na...terima kasih...doa semua org insyaallah eynda masih di sini...cewaahhh...ayat kekekeke....eynda pun seronok berkenalan dgn Chik Na... :-)

MommyCT said...

Tahniah eynda - cayalah. dah setahun n ramai yg follow u termasuklah i. I pon suka baca about ur everday life.

ME said...

Congratulations Eynda .. rupanya blog Eynda cuma 1 mth earlier than me .. tapi mcm dah more than 2yrs .. maybe sbb Eynda rajin .. as for me early stage few mths cuma ada few entries jer

MuMMy 2 Haqq said...

yayyyy!! sudah 1 tahun!! teruskan berblogging ye..

shabiela said...

hepi besday eynda's diary.. moga trus success..

IxoR@ said...

Happy Birthday....

Semoga blog ini akan lebih ceria dan mantap....

yeayyy...makan kek....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails