Tuesday, October 27, 2009

Malaysia's Got Talent!!

Aksi Hannah last night...
Sorry la ada babak dia pegang penyapu hehe...suruh letak tepi dia takmo...
Punya la lama nak upload video ni...
Enjoy!!
video

12 comments:

Lady of Leisure said...

kak eyndaaaaa!!
so cute walaupun beraksi dengan penyapu... bestnya hari2 melayan telatah hannah yg sangat comel ni..

last skali tu hannah cakap apa ek? thank u, thank u! ke kak? hahaha.. sangat comellllll!!

geramnyaaa...dia nyanyi2, sambil selak2 rambut yg kena pipi... awww..so sweet!

:)

Mr PenyuBiru said...

hehe... cute je kan layan keletah Hannah ni. berbudak skang cepat blajar..

que_zul said...

sgt la cute hannah ni...mesti eynda hepi tgk keletah hannah....sy tingin gak nm anak pompuan....alahaiii..ntah bila rejekinyer sampai....

Syatilla said...

die nyanyi lgu ape ek kk eynda?bercmpur2 dah jadinye..hehhe.tp cute n gram jer tgk:)

alamaktuan / meabadi said...

teramatla cutenyaaaaa.penyapu serbaguna la .....ihiihhih
lagu 1st dia nyanyi lagu apa ek? yg paham twinkle2 je..

sheila said...

ahahhaha..
dia nyanyi lagu apa sebenaryna...

eynda said...

Lady...last tu dia cakap thank you tapi macam london slang skit hehe...

eynda said...

Mr. Penyu...ha'ah betul budak2 sekarang cepat belajar benda baru...sebab tu nampak diaorg macam cepat matang kan..

eynda said...

Que....pagi2 adam pegi skool hannah je la jadi penghibur...kat rumah ni kalau dua2 ada memang happening...macam anak 10 orang!! :-p

eynda said...

Syatilla...ada lagu barbie as the island princess dgn twinkle2 little star :-)

eynda said...

ME...dia kreatif hehe...lagu barbie the island princess :-p

eynda said...

sheila...lagu barbie dia :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails