Sunday, October 4, 2009

Malang Tak Berbau :-(

DSLR eynda dah arwah sejak semalam :-(
Tak tau nak citer perasaan ni....sedih ke...marah ke...nyesal ke...geram ke...
Dah nak jadi...terima je kenyataan...
Harap-harap hubby akan belikan yg baru *wink wink*
** Ini la padahnyer buat posting pasal samsung st 550 dual lcd huhu...

19 comments:

Cik Adek Manes said...

sayangnye, kak..
cane bley arwah..?? tak g anta kdai..?? syg woo.. da le nikon.. which series yeks..??

me pon tringin nak maen ngan dslr, tpi bkn nye terer sgt pon nak guna.. tue yg pkai prosumer dlu.. prosumer pon, prosumer lah.. belaja dri bwh dulu.. keke.. !

IxoR@ said...

la..nape tu?

cuba la repair...kot-kot boleh dibaiki sis....

mungkin kamera tu merajuk la kan...

Lady of Leisure said...

dah sampai masa.. heheh..
tapi mcm ada chance nak beli yg baru ni kak eynda..

Azmiezas said...

Eynda..agaknya ada perasaan jugak la benda2 cenggini....kan???...
kalau tidak macamana dia boleh buat perangai..kan???..
heran..herann...

BigGirl said...

kalo lense je rosak, bleh beli lense sje

eynda said...

Geyin....tu Nikon D40....berkenan jugak prosumer tu hehe...

eynda said...

Ixora....rasanyer kamera tu merajuk :-(

eynda said...

Lady....tengah tengok mood hubby hehe...

eynda said...

Azmiezas...tu la kan...kalau perasan banyak barang eynda buat perangai kalau eynda berangan nak yg baru kan hehe....Allah nak duga eynda...jangan tamak...syukur dgn apa yg ada...

eynda said...

Salmie.....ni bukan takat lense pecah...jatuh terhempas tau....tapi masa jatuh tu ada dlm bag...nasib la kalau tak mesti lagi teruk rosaknyer kalau tanpa bag :-(

Boleh repair ke??

bspotgurl said...

takpelah, nak wat cemane... maybe it is the right time utk beli yg baru

eynda said...

bspotgurl....kalau nak ikut baru setahun lebih je beli DSLR tu....tapi jodoh tak panjang....

Softtouch [Hanim] said...

sayangnye sis...kalu tukar lense je tak boleh ker?kak eynda selalu cm tu..dulu cite pasal hp smpai hp tu rosak ke ape ker terendam dlm air..xigtlah...sabor jelah yer..xpe dpt camera baru

shabiela said...

sygkan.. tp nk wt cmner.. maybe kot.. cm kita nk bli keta lain la.. keta lama mesti majuk..

Willie said...

Alahai...kesiannya

::i.e.r.a:: said...

eynda.. sayangnyer, cuba bawak ker kedai dulu, mana tahu boley di baiki ker..kalau x leh ada chan lah dapat camera idaman eynda nanti.. :)

BULLET said...

pasti nangis xberlagu tu. kalau saye pun mesti sadis la

eynda said...

Hanim...obvious kan...bila akak citer apa2 yg akak teringin mesti yg dok ada ni buat hal hehe...bila la nak beli ganti :-(

eynda said...

shabiela...tu la...semua nak merajuk :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails