Monday, October 26, 2009

Akhirnyer.....Ku Jadi Follower...

Yang keberapa yer hik hik...
Actually kan...eynda dah lama tahu pasal blog RM ...
Ada jugak masuk baca-baca...
Tapi tak pernah teringat nak jadi follower...naper ntah...macam segan skit hehe...
But today sempena anniversary blog eynda yg pertama...
Dengan bangganyer eynda telah ambik keputusan utk menjadi salah sorang follower RM...
Citer jugak kat blog??
Mesti la kan.. RM kan femes...mesti la eynda bangga ...
Eynda perlukan mentor seperti RM utk majukan blog eynda....
Kagum dgn dia yg sangat dedikasi terhadap blog dia...
Dah tengok klip dia dlm project alpha...dah tahu serba sedikit pasal kehidupan dia...dan paling best dia tak lokek ilmu...kann...i likeeee...
Sape-sape yg tak tahu siapa RM *ada ker* sila la klik kat link eynda bagi tu... ;-)
Sekian.

5 comments:

Willie said...

RedMummy erk? Apa kata eynda jadi pinkmama?

eynda said...

Willie...ha'ah Redmummy...pinkmama?? alahai sepatutnyer eynda guna nick tu masa mula2 bukak blog kan hehe...

Mr PenyuBiru said...

rm7 ribu sebulan dia dpt ek dr blogging. pahtu dia bagi laki dia seribu upah jadik photografer dan webmaster.so,blogging telah membuka mata semua pihak yg ianya adalah satu hobi yg ada pulangan.

eynda said...

Mr. Penyubiru...kannn...betul2 membuka mata & buat kita kagum...tapi nak berjaya macam tu bukan senang...ambik masaaaa...dan yg penting jadi diri kita sendiri ;-)

Deanni said...

wahhh , best nyee :D Blogging pun dpt duit eyhh ? wahh cayalahhh . Auntiee , nuffnag tuu camne nak registerr yaa ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails