Wednesday, October 14, 2009

Gigih Ni Tawwww....

Gigih mengupdate bloglist part 2 hehe... Rasa seronok pulak dah ramai kawan... Kebanyakan yg ada kat bloglist eynda memang rajin tinggalkan komen utk eynda.... Thanks yer...Insyaallah eynda cuba jenguk setiap blog....bila dah banyak ni eynda jadi nerves tak tau nak baca mana satu dulu hihi...terlebih seronok... Kalau ada yg eynda terlupa nak update tu, nanti2 eynda update.... Kekadang eynda refer kat google reader je latest update utk semua blog...lagi senang... :-) Thanks for being my friends.... ;-)

18 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

nama sy ada tak sis??
ekekekke

Azmiezas said...

Thanx for being my friend too...

BULLET said...

akak mmg pengomen setie blog saye. akak the bomb

eynda said...

Relyza...adaaaa...cuba check part 1 bawaaaahhhh sekali...ntah naper yer dia duduk kat bawah je...relyza update tetap dia kat bawah tu :-)

eynda said...

Azmiezas....

*wink wink*

eynda said...

Bullet...aduhhh...terharu akak dengar..thanks yer.. :-)

Nana said...

tenkiu akak sebab sudik jadik kawan kite heheheh...akak mmg best!!!

bspotgurl said...

Mmg rasa happy bila ramai kawan.. lelebey lagi bila dpt yg NGAM ngan kita..

zlan said...

ana komen ni bkan sbb kejar ranking tapi coz boring kerja tak byk hehehehe.so terjah n baca blog org jer lahhh

Chik Na said...

Chik Na jarang komen tapi kalu eynda update citer baru sure Chik Na baca

zarin said...

tenkiu tenkiu kerana sudi jadi kawan saya jugak ;)

eynda said...

Nana....sama-sama thank you hihi...

eynda said...

bspotgurl...memang kan...kalau boleh persahabatan tu bukan setakat di alam maya je... :-)

eynda said...

zlan..keje tak banyak ke...hehe...pasal ranking tu kekadang seronok2 je...yg penting kita bina persahabatan dgn ikhlas...kan :-)

eynda said...

Chik Na...terima kasih...eynda pun kekadang macam tu... :-)

eynda said...

zarin...berkawan biar beratus-ribu :-)
(Dah pandai2 tukar perumpamaan la pulak hihi)

::i.e.r.a:: said...

eynda..
txs for being my fren too.. :)

IxoR@ said...

Akak.... Ixora kalau ada kelapangan mmg nak round semua blog kwn2...tapi selalunya terbatas dgn masa yg nan ado...

Suka dtg blog ni...sebab admirer dgn Hannah yg cute sangat...

:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails