Wednesday, September 2, 2009

Takde letrik...

Today dari 10.30am hingga 2.30pm takde letrik kat rumah. Management buat notis dari 10am - 6pm. Nasib baik le kejap je...tu pun dah lembik semacam je eynda ni hehe...rumah tak berudara....puasa....pas tu batuk2 pulak....agak meletihkan... Alhamdulillah dah ok balik... Tak sempat nak baca blog kawan-kawan lagi...mesti banyak citer eynda dah tertinggal sejak balik kampung hari tu.... Today tak masak la...cuaca kat luar ok, tak hujan so eynda nak keluar beli lauk kat restoran dekat2 sini..... ** Tak sabar nak jenguk blog kawan-kawan sebenarnyer.....tapi banyak keje nak kena settle dulu.. :-)

12 comments:

Azmiezas said...

Ala..shiannye....kita paling lemah kalau x de karen ni...dah la kat luar panas...n yg paling x syol sekali mcm Eynda ckp la...x boleh tgk blog kenkawan........
Sabor ye...tp dah ok kan???

comey_lote said...

tak pe k eynda..slow2..settle keje lain dulu baru aman nak jenguk blog2 kawan2 kan...

Real Woman said...

nasib baik tak jadi time malam2! kat my area selalu takde letrik malam..perghhh...nak tido satu hal, berpeluh, nyamuk..semua sekali attack! tension!!

Mr PenyuBiru said...

kalu takde letrik bleh sakit jiwa ooo. seme bende takleh buat especially blogging.hehe

ana & annur said...

payah kan kalau takdak elektrik...tp lagi payah kalau takdak ayaq...

eynda..nnt duk rumah baru....jgn lupa minta hby pasang generator...

adha said...

boring nye tak de letrik...

da la panas boring tak de menda nk buat.. hehehe

::i.e.r.a:: said...

kalau iera eynda... karen x der nih tak per sikit lah... tp susah gak lah...jgn kalau ayaq x der.. kacau...nak buat "mcm2" susah tuh... hehheee... :)

Mia-Ina said...

salam kak...sellau ziarah & bc coretan akak..x kesampaian nk leave comment...busy dgn induksi

neezareef said...

alahai..tade karen lak ek...

que_zul said...

sy paling tk suka tak de letrik ...panas sungguuh rasa..pastu rasa lemas semacam...

eynda said...

Azmiezas....nasib baik sampai 3pm je...tapi macam buhsan gak la tak tau nak buat apa hihi...



Mrs...uwaaa...keje tak settle2 lagi...macam tak pernah habis pun...ni curi2 reply komen....kalau perasan banyak komen akak tak reply dari entry2 lepas....tak sempat :-(




Real woman...haaa..pernah jadi dulu malam2 tengah tido nyenyak dlm ekon tetiba letrik takde....takleh nak tido la asyik berkipas je...nasib baik sejam je...




Mr PenyuBiru....fakta tu kekekek....




Neisya....air & letrik sama-sama penting kan...bersyukur la bila ada kemudahan ni...guna dgn sebaiknyer...walau sejam takde pun haru tuuu...pasal generator tu nanti bincang dgn hubby... :-)




adha...betoi...nak buat keje apa pun takde mood...



iera.....eynda nak dua2 ada hehe...senang hidup kan... :-)




Salam mia....patut la lama tak nampak...nampak kat FB je :-)




Neeza...ha'ah...management buat apa ntah....nasib baik la ada notis...




Que...betul...macam tu la yg eynda rasa :-)

shabiela said...

x sbr nk bc n3 akak lg.. xde air leh beli air lam tong tu.. xde letrik panas.. x thn..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails